- Член од
- 2 април 2009
- Мислења
- 1.405
- Поени од реакции
- 177
А ако може и за мене еден совет...Вљубена сум во едно дете,значи да се рече дека сме Најдобри другари,ама има еден проблем...Има девојка која учеше со мене и него во одд...БОГ ДА ЈА ПРОСТИ...не не шала на страна...има девојка која ја мразам од дното на душава,не ради тоа што е со него,туку затоа што ни еден жив чоек НЕМОЖЕ ДА ЈА СВАРИ...толку антипатично девојче немам упознаено...но ај да не бегам од темата...значи...ја сум вљубена во него,тој има девојка...ШТО ДА ПРАВАМ САКАМ ДА ГО ЗАБОРАВАМ,а неможам сум се овидела неколку пати,но никако не ми успева,ја сакам да се дружам со него,но сакам да го сакам само како другар,зашто знам дека неам шанси кај него !!! HELP !!!
Габи,пробај оддалечи се од него.Знам дека не е лесно,сум била во таа ситуација,но едноставно ако си сеуште во негова близина ќе размислуваш за тоа зошто тој не те сака,што има таа,а немаш ти,ќе те боли фактот што сте само другари,што он те гледа така,а ти него не...
Некое време оддалечи се од него,нека разбере дека нешто не е во ред,дека односот не ви е ист како порано.Можеш да добиеш,неможеш да изгубиш.Можеш да дознаеш дали тој стварно те сака како другарка,дали му е мило што си секогаш до него за се,или пак дали девојката му е поважна и дали целосно пак ќе потпадне под нејзино влијание...Знам дека не е лесно,верувај знам,но мислам дека би можела да пробаш.

На почетокот,вистина е,ќе ти фали,но со тек на време да речеме дека ќе се навикнеш да не бидете до толку заедно и можеби ќе успееш барем малку да го заборавиш.
Среќно.