одам веќе година и пол.Се е супер....досега.Ама последниве два месеци ми се случуваат некои работи кои ме прават несигурен.Мојата девојка почна да се однесува некако чудно.На пример секогаш се лути за некои глупости или пак кога сакам да и дадам некој совет таа брзо ми возвраќа дека не е глупава и дека знае што прави.Јас се грижам за неа...А и плус вчера ми кажува дека другарите (посебно еден другар од кој СЛУЧАЈНО не се одделува) ја правеле многу среќна и за нив би дала се.Другарството е ОК, ама јас не сум баш во најдобри односи со нив заради мн причини или муабети кои ги прават со неа, а не се баш другарски...знаете на што мислам

И на сето тоа таа е рамнодушна.А јас пак не можам да издржам некој да зборува така со мојата девојка...Плус тоа на училиште ретко ме гледа иако сме во иста смена,само ме одминува.Често ја гледам како со едниот од нив оди некаде.Можеби ова е само глупава лубомора, но доста сум загрижен за мојата следна постапка.Дополнително ме загрижува и фактот што кога сме сами само ми зборува за него, и дека сите комплименти што ги добивав некогаш, сега се на негова сметка...Се обидов да разговарам ама залудно.Можеби грешам што се грижам....но тоа го чувствувам.Па СОВЕТ што понатаму...ПС. тие демек се другари нецели 5 месеци:uvo:ФАЛА ОДАНПРЕД