Крусер
Тотем Пума
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 3.556
- Поени од реакции
- 1.613
Се мувам со една девојка и не сум со план да се фаќам, само поради тоа што другарките ги става пред мене. Неможам да се фатам со нејзе а да не знам што е излагање со неа, сами. Со нејзините другарки кои воедно се и мои, не прави никогаш муабет за мене, ако не дознаат од некој друг нешто интересно она нема шанси да им каже. Не знам.. Се муваме 2 месеца
Знам дека чувствува нешто за мене, и јас за неа.
Сеа сум со намера некако да ја изладам , да ја натерам да ме бара и со тоа да ме засака некако повеќе, а и сакам да ме стави нормално барем на исто рамниште со другарките. Помош?
Имате секс? Ако не, наведи ја да имате. Само така може да те стави на повисоко рамниште од другарките.
Значи, побарај и`. Ако одбие, почни да бараш од друга. Ако другарките се ангажираат, кажи им дека си и` побарал секс и не ти дала. И потоа остави ги жените да си ја сторат својата работа. Или ќе и` советуваат да те откачи, по што ќе можеш да си бараш секс од друга, или ќе и` советуваат да ти даде секс, за да се зближите повеќе.
Немој да и` бараш „да те сака повеќе“. Не постои такво нешто. Сега за сега барај и` секс. Ако добиеш, *ти* ќе почнеш неа „да ја сакаш повеќе“.