Г
Гоццццце
Гостин
Ај ке ве послушам. Фала многу ! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај пак за мене малку помош.
Овака со срцето се запознавме на нова година ово оно и се фативме бргу после тоа. Но некако не сме блиски. Се сакаме, но муабетот никако да ни тргне. Ај нешто , помош да се зближиме или слично. Каде грешиме ? Или ке се среди со тек на време?
Odev so devojka 2 godini i mi raskina i kidna so fraer vo germanija.Ne izleguvavme cesto poradi tos sto oden na rabota po 12 casa, a ziveevme vo stan zaedno.Zeni - koga i kade go zapoznala poima nemam dpa dajte nekoe sovetce sto da pravam.
Odnapred blagodaram
Ништо бе што можеш да направиш. Она киднала вака или онака. Сега и ти продолжи си понатаму.:helou:Odev so devojka 2 godini i mi raskina i kidna so fraer vo germanija.Ne izleguvavme cesto poradi tos sto oden na rabota po 12 casa, a ziveevme vo stan zaedno.Zeni - koga i kade go zapoznala poima nemam dpa dajte nekoe sovetce sto da pravam.
Odnapred blagodaram
Odev so devojka 2 godini i mi raskina i kidna so fraer vo germanija.Ne izleguvavme cesto poradi tos sto oden na rabota po 12 casa, a ziveevme vo stan zaedno.Zeni - koga i kade go zapoznala poima nemam dpa dajte nekoe sovetce sto da pravam.
Odnapred blagodaram
Odnapred blagodaram
епа ко ќе ги поминуваш со некој цели денови заедно,и некако се ти е монотоно, колку и да се сакате пак некако ... не знам, пошто сме млади и имат уште многу работи да искусиме во животов и се то ми беше некако заморно, и поинаку размислував...сега сум збунетКако може да сакаш некого и да сакаш да бидеш со некој, а да ти е досаден... подобјасни малце... :Ѕ
епа ко ќе ги поминуваш со некој цели денови заедно,и некако се ти е монотоно, колку и да се сакате пак некако ... не знам, пошто сме млади и имат уште многу работи да искусиме во животов и се то ми беше некако заморно, и поинаку размислував...сега сум збунет![]()
Епа не знам :pos2: не ме сфативте можда убо:smir: уште ја сакам и ја сакав само шо малце сето то ми беше заморно..можда погрешив:jaj:сепак фала за советите:wink:Чим сметаш дека треба нови работи да искусиш, а оваа ти е веќе монотона и досадна... барај си друга и не се навраќај веќе на неа.
Што бараш пак со неа кога веќе си видел каква е вашата врска... ?