B
black angel
Гостин
si zasluzila nesto podobro ne ti treba takov koj nema da te bara voopsto.ne se ni trudi okolu nego ne vredi ke si najdes nekoj koj ke te pocituva i saka kako sto zasluzuvas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересна приказна...
Преболи го...додека ти не кажеш КРАЈ,никој не може тоа да го стори место тебе и не го чекај да се врати зашто навистина да сакал да биде со тебе - немал да замине.:smir:
Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona de pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????![]()

Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona ne pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????![]()
Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona de pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????![]()
si zasluzila nesto podobro ne ti treba takov koj nema da te bara voopsto.ne se ni trudi okolu nego ne vredi ke si najdes nekoj koj ke te pocituva i saka kako sto zasluzuvas
Ej moze mala pomos a?

Ej moze mala pomos a?

Ако заебеш боли... работата е да не боли. :nesum:Н е грев да напраиш нешто со некој/а со која што учи, па макар и да за*беш работа.![]()
Ако заебеш боли... работата е да не боли. :nesum:

pa prvo pocnete da iskacate kako drugari samo kolku da vidite dali imate isti vkusovi za iskacanje,druzenje da se zapoznaete podobro, pa posle toa ako ide i ako seuste sakate da bidete opveke od drugari togas... so sreka. P.s. i jas sum imala decko od klas pa ne bese nisto strasnoEj moze mala pomos a?
idevme eden mesec,ne ni odese, raskinavme i nikomu nisto bese,prodolzivme da se druzime kako porano..