Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
si zasluzila nesto podobro ne ti treba takov koj nema da te bara voopsto.ne se ni trudi okolu nego ne vredi ke si najdes nekoj koj ke te pocituva i saka kako sto zasluzuvas

Интересна приказна...

Преболи го...додека ти не кажеш КРАЈ,никој не може тоа да го стори место тебе и не го чекај да се врати зашто навистина да сакал да биде со тебе - немал да замине.:smir:

taka e...se slozuvam..:( :(

no ako preteras nekogas vo zivotot..i toa ke se desi...

p.s. ova od iskustvo

Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona de pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????:toe:

Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona de pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????:toe:

Покани ја на кафе, или сочче ..... ако прифати твоја е :)
и на женско НИКОГАШ не кажувај и дека ја сакаш , ќе те земит низ нозе

Ej moze mala pomos a?
Ima edna tipka vo ist klas ucime i imam problem so nea. Jas ja sakam i se zeznav so i go kazav toa a ona ne pokazua nekoj znaci de nesto se glupira aj pomagajte kazite so da praem????:toe:

Ако се работи за сладолед слободно можеш да кажеш дека сакаш. Ама никако за девојка која ја ловиш сеуште. Друг пат со попаметна тактика.

А сега ќе кулираш, немој да и кажеш повторно дека ја сакаш. Не се оптеретувај воопшто и не се надевај дека ќе добиеш нешто. А она ако евентуално сака нешто ќе ти даде знак, особено откако ќе примети дека си поумерен... Секако тоа би било чист плус.

Ej moze mala pomos a?

Девојка од клас - НЕ :nenene: ако треба да ја откачиш после некое време, ќе биде мнооооогу заебано.
Второ, ако ти се “препичуе“ и ти се прави “пи**а ипол“ само затоа што отворено си и кажал дека ти се свиѓа, не ти треба. Или, ако веќе инсистираш на неа, шаблонски... кола, частење, муабет дека косата и е поубава од коњска грива.. носиш у грмушка, плеснуваш и откачуваш.
Е сега ако лажеш дека имаш 18, тогаш, си ја направил бељата, си и кажал, ќути и гледај да помине што побрзо, а ти заборави ја така што ќе најдеш друга девојка која ќе ти биде предмет на опсесија. :star:

si zasluzila nesto podobro ne ti treba takov koj nema da te bara voopsto.ne se ni trudi okolu nego ne vredi ke si najdes nekoj koj ke te pocituva i saka kako sto zasluzuvas

Ха ха....колку логично кажано но сепак неточно бидејќи го забораваш најважното:

"Недостапноста привлекува" !

:smir:

Ej moze mala pomos a?

Decko ti garant ne lazes deka imas 18 godini,poso na 18 god veke ke si ucel so nea 4 god i nema da ti bide tolku tesko da i kazes bilo so,i btw ako imas pomalce od 18 nemoj so devojka od klas nikako,koa ke raskinete edni ke otidat na nejzina drugi na tvoja strana i nema da bide istoto so bilo...ZATOA ZA PAMET,SO DEVOJKA OD KLAS NIKAKO:nenene:.ajT

edit: A,ako imas 18 togas neka kazat postarive nekoj sovet i ja da citnam :D

edit: a ako vistina imas 18 pobaraj sovet od drugte,taman i ja da citnam :D

Еве јас како постара ќе се направам дека знам нешто.
Прво:никогаш не почнувај врска со девојка од клас,затоа што целиот клас се меша во таа врска.
Второ:кога ќе раскинете почнуваат да кружат разни муабети,и целиот клас ке го дознае вашиот "прљав веш".
Трето:никогаш ама буквално никогаш не кажувај на некоја личност дека ја сакаш а не сте во врска,и да сте во врска доколку не си сигурен во туѓите чувства не збори.Ќути.
Четврто:ако си 18 па и колку и да си,не се секирај толку,мора да се заебеш некад во животот.Тоа ти е искуство плус:star:

Тоа дали некој ќе им се меша во врската зависи од нив и дали тие ќе го дозволат тоа...
Ако му се сака - зашто да не проба ?
Н е грев да напраиш нешто со некој/а со која што учи, па макар и да за*беш работа.:toe:

Вака са..Јас имав врска со еден од мојот клас..Иту одев година и 9 месеци и се скарав кога завршив трета, летото.
Во мојот клас, никој не беше поделен, никој не ни се мешаше во врската ниту пак сакаше да знај зошто сме се скарале, ниту заземаја страни..
Не е се како шо ви се чини.
Јас мислам дека треба да и пријдиш и да пробаш..А та штом така ти се понаша, глуми недостапна, вервај, а сигурна сум дека е заинтересирана.
Собери храброст и оди.

Ej moze mala pomos a?
pa prvo pocnete da iskacate kako drugari samo kolku da vidite dali imate isti vkusovi za iskacanje,druzenje da se zapoznaete podobro, pa posle toa ako ide i ako seuste sakate da bidete opveke od drugari togas... so sreka. P.s. i jas sum imala decko od klas pa ne bese nisto strasno :)idevme eden mesec,ne ni odese, raskinavme i nikomu nisto bese,prodolzivme da se druzime kako porano..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom