Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи во кој случај.. Во ваква ситуација апсолутно нема оправдување за тепање девојка.Во друг случај девојката на еден мој пријател, набодена од зли јазици дека ја изневерувал го нападна со саксија по глава. Long story short, детето заврши со десетина шавови на главата.
Па и тоа што викаш, и женско може да удри фатално :uzi::uzi:

Има женски кои сакаат да бидат тепани, има и оние кои не сакаат. Некои се отворени и искрени по тоа прашање, и разговараат со партнерот на таа тема и тогаш е лесно, знаеш дали сака да ја тепаш или не сака, но има и такви кои се срамат од таа нивна желба и не ја кажуваат, можеби мислат дека ќе изгледаат настрано и дека ради тоа ќе се прекине врската па и не признаваат ако ги прашаш, а мажот го мачи тоа прашање дали сака или не.... така да во некои случаи, еден, два шамари, можат да ја разјаснат таа работа. Прво, 2 шамари нема да ја убијат ни да нанесат тешки последици, ако се наљути - значи стварно не сака, ќе и се извиниш, ќе и купиш некоја ситница, некое време ќе ја оставиш таа да биде главна и се ќе се заборави а и ќе си знае мажот за понатаму да не ја ќофта, , а ако сака ќотек - ќе вика “тоо уште уште - посилно!!“ и ќе излезе на површина таа нејзина страст и врската ќе им биде побогата и поисполнета.

Абе види ниедна жена не сака да биде тепана, пошо некад работите излагаат од контрола и може да настане убиство од страст, семејното насилство води кон убиства, тешки телесни повреди, едноставно работите излагаат од контрола, почнува од шамар, потоа преминува во бокс и може да добие излив и болница дали ќе преживее или не не знам, значи новиниве се полни со такви црни хроники, еднаш дигнеш ли рака, се ствара како да речам резентмент го викаат енглезите, се ствара внатрешно беснило. омраза и гнев кон таа личност, партнерите можат да се убијат меѓу себе, па колку жени си ги заклале своите насилни мажи, дур спијат, колку мажи си ги бутнале жените по скали, абе не зезај пун е идризово со такви.

Женско да удира машко во ред. А машко кога ќе удри женско одма насилник ваков таков ..
Пошо за малце ќе те нокаутираше и ти во самоодбрана...

Ми треба помош .
Девојката што ја сакам ,денес ми рече дека нема надеж да се фати со мене , бидејќи порано кога немав храброст да и кажам колку ми значи таа била ептен заљубена во мене . Јас сум таков срамежлив тип кој не и покажав знак за љубов и ја гледав како најдобра другарка . Ми рече да почекаме да видеме времето што ќе покаже. Не знам стварно што да правам . Не знам дали ме сака сеуште . Ако можете да ми помогнете што да правам

Ми треба помош .
Девојката што ја сакам ,денес ми рече дека нема надеж да се фати со мене , бидејќи порано кога немав храброст да и кажам колку ми значи таа била ептен заљубена во мене . Јас сум таков срамежлив тип кој не и покажав знак за љубов и ја гледав како најдобра другарка . Ми рече да почекаме да видеме времето што ќе покаже. Не знам стварно што да правам . Не знам дали ме сака сеуште . Ако можете да ми помогнете што да правам
Почекај и види времето што ќе покаже.

Таа ми кажа дека сум ја сакал нејзината најдобра другарка , што навистина не знам од каде и таква идеа . Цело време ми го вика само тоа и затоа се откажала .

Таа ми кажа дека сум ја сакал нејзината најдобра другарка , што навистина не знам од каде и таква идеа . Цело време ми го вика само тоа и затоа се откажала .
Ти глуми лудило по мое али биди упорен и ќе падни на брашно.

Втора варијанта да си игра курташлак со тебе оти и е интересно, али не ја познавам з да кажам колку е точно ова.

Ми треба помош .
Едно не ми е јасно таа заљубеност на што се базира коа она е заљубена во тебе но ете ништо не ти има покажано? Пошо нели, ние се заљубуваме во луѓето какви што се` и сеа наеднаш ти коа и кажуваш на типката, све као демек почиња да и` се мења.

Или и си се пуштал на другарка и, или другарка и лаже, или таа ти се прај јака пичка. А можи и да не е заинтересирана, па си тепа време со тебе.

Убаво ми кажа да си останеме блиски пријатели .
Па ќе виде , ќе покаже време . Секако нема да преќинам да ја сакам . Бидејќи знам каква добра личност е , не е како тие женски кои им е битно да имат односи само .

Па ќе виде , ќе покаже време . Секако нема да преќинам да ја сакам . Бидејќи знам каква добра личност е , не е како тие женски кои им е битно да имат односи само .

Опушти се.Сервис да не ќе играш со нејзе ебате.Ја сакаш , не те сака.Си и кажал , тоа е најбитно.Тури му пепел.Најди некоја друга , сто посто ќе има некоја што ќе ти биде три пути појака у се.Е сеа ти ако си праиш филмови дека оваа е таа, со среќа пријателе тежок период те чека.

Ова е таа комбинација која уопште ја нејќеш у животот. Коа ќе ја добиеш, ќе си ја чукаш главата зошто у старт не си се обидел повеќе, па или џа или бу работава нека биде. Искуство плус како и да е. Но пак ќе повторам, никое живо битие не ја прележал барем еднаш оваа „бојка“. Така да изборот е твој. Можеш да избереш да преќутиш и да тераш ко што е ова, можно е да успее но во најголем број на случаи не успева. Проблемот после тоа е малигден. И скоро да нема крај. Но тоа ќе има голем удар на твојата личност и ќе согледаш многу работи, ќе осетиш со своја кожа како е.
Ако па пробаш, ќе го прескокаш овој проблем, но тоа не значи дека секој следен може да биде премостлив како и овој. Така да имаш некој вид на црно-бел избор. Само едниот ти нуди повеќе шанси да не успее, другиот помалку болка ако не успее но и помалку EP (вака гејмерски да се изразам :D)

Вака ... Имам еден голем проблем или незнам како да го наречам ќе ми треба совет ... Со девојка ми сношти се убаво си излеговме и појдовме кај неа дома, арно ама мајка е и татко е уште ја чекаа и почнаа да и викаат дека закаснила, дека нема да излези и мене тогаш нешто другарите ми ѕвонеја на мобилен и фати девојка ми крена и почна некако нервозно да ми се понаша и јас си тргнав и пред врата почна и мене нешто да ми зборува да ме навредува и ме подудри и јас и удрив шамар и за малце ќе ја опцуев арно ама се воздржав баш на тоа да ти е**м и сега ми треба совет некако ако можи да се помогни во ситуацијава да се среди некако...

Ти шамар и удри дома ли кога беше кај неа?И не се секирај,девојките денеска сакаат баш такви како тебе,што ги тепаат и што не ги есапат..Ќе ти се врати за 3-4 дена 100%..

Женско да удира машко во ред. А машко кога ќе удри женско одма насилник ваков таков ..
Abe nemame premnogu podatoci za toa kakvi vi se odnosite tuku samo edna slucka ni raskaza. Karanica.
Mi ostavas vpecatok deka ne ti e prv pat da ja potsmiruvas so samarce a ni na nea ne i e prv pat da histerisa i da te te "poudruva"...
Ti ne ni kaza ni zosto se naljutile nejzinite kog znaele deka ste bile zaedno izlezeni. Ova ostava vpecatok deka tie ne ja odobruvaat vasava vrska. Da bese so blagoslov dur kjerka im e so tebe tie kako bajcinja ke spiea.
Taka da ne ne ostavaj vaka na pola pat... Raskazi ni pokonkretno vo sto e problemot za da nema soveti kako pogornive.
Eve jas bi te prasala dopolnitelno:
Kolku vreme odite ili se poznavate i za toa vreme se slucuvalo li "da ja kaznuvaat" i za drugi rabori - skroz nepovrzani so tebe?
Se slucuva li cesto "da se smiruvate" mmegjusebno so samari i drugi 'merki'?
Dali dosega imate raskinato pa ste se smiruvale..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom