Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo, imam pitanjce i nekoj sovet bi sakal da dobijam.
Mi se zasvigja edno devojce koe raboti vo kafic. Na rabotno mesto e pa recisi i da ne zastanuva so rabota.Na koj nacin da dojdam da pocnam nekakva konverzacija so nea , da ne bide ona seljacki. Fala odnapred

Кога ќе си ја платиш пијачката, остави и бакшиш и твоето име и број запишани на ливче:sneaky:

Mi se zasvigja edno devojce koe raboti vo kafic. Na rabotno mesto e pa recisi i da ne zastanuva so rabota.Na koj nacin da dojdam da pocnam nekakva konverzacija so nea , da ne bide ona seljacki. Fala odnapred

Почасти ја пијачка. Ќе се насмее али голема е веројатноста да прифати :D

Да не мислиш дека се заебавам, ќе ти споделам пример. Организирав некој настан и за истиот газдата ми даде гага пиење, уствари купони. Јас ќерка му (газдарица нели) ја частев пијачка со нејзини купони. За воља на вистината бев многу пијан и трезен можеби не би го направил тоа али се насмеа, прифати и одврзавме муабет до 101 и назад...[DOUBLEPOST=1426943828][/DOUBLEPOST]
Кога ќе си ја платиш пијачката, остави и бакшиш и твоето име и број запишани на ливче:sneaky:
Секогаш зимај го бројот, за ти да ја контролираш ситуацијата :D

Вака ... Имам еден голем проблем или незнам како да го наречам ќе ми треба совет ... Со девојка ми сношти се убаво си излеговме и појдовме кај неа дома, арно ама мајка е и татко е уште ја чекаа и почнаа да и викаат дека закаснила, дека нема да излези и мене тогаш нешто другарите ми ѕвонеја на мобилен и фати девојка ми крена и почна некако нервозно да ми се понаша и јас си тргнав и пред врата почна и мене нешто да ми зборува да ме навредува и ме подудри и јас и удрив шамар и за малце ќе ја опцуев арно ама се воздржав баш на тоа да ти е**м и сега ми треба совет некако ако можи да се помогни во ситуацијава да се среди некако...

Можи да направиш како претходно што ти укажаа, добри совети доби. Да речиме дека ќе успееш, ќе бидите во врска, после одреден период ти повторно ќе се вратиш на темава со муабетот: "Девојка ми е нон стоп на работа, никако не можиме да се видиме насамо.." и ете ти нов проблем. :D

Вака ... Имам еден голем проблем или незнам како да го наречам ќе ми треба совет ... Со девојка ми сношти се убаво си излеговме и појдовме кај неа дома, арно ама мајка е и татко е уште ја чекаа и почнаа да и викаат дека закаснила, дека нема да излези и мене тогаш нешто другарите ми ѕвонеја на мобилен и фати девојка ми крена и почна некако нервозно да ми се понаша и јас си тргнав и пред врата почна и мене нешто да ми зборува да ме навредува и ме подудри и јас и удрив шамар и за малце ќе ја опцуев арно ама се воздржав баш на тоа да ти е**м и сега ми треба совет некако ако можи да се помогни во ситуацијава да се среди некако...

Тоа е она битното. (y)
Јас да сум и родител на девојка ти, не да закасни, нема да излези никогаш више со тебе.

Ти имаш проблем, ама не со девојчето туку со себе. Кога ќе си го решиш, тогаш барај девојка.
Да сум јас родител на девојчето не само што нема да и дозволам да излезе со мајмун како тебе, има да те нокаутирам, да не ти текне да поминеш низ улицата кадешто живее. Мочко еден!

јас и удрив шамар
Било која девојка која има барем грам самопочит, не би поминала преку ова.
Не знам какво е девојчето како карактер, ама јас лично да сум на нејзино место, не би ти простила ни месечината ако ми ја симнеш од небо. Се' друго можам бар да се обидам да сфатам, ама насилство НИКОГАШ.

Знаеш што ми е најголем проблем во приказната? Што ти на пцуењето гледаш како пострашна постапка него на шамарот. „За малце ќе ја опцуев ама се воздржав“. Али затоа не ти беше проблем да ја удриш? Овде нема да добиеш совет верувај. Се надевам дека нема никогаш да ти прости и ќе ти биде лекција во живтотот. Совет му требало да се помогне во ситуацијата бе. :facepalm:

Знаеш што ми е најголем проблем во приказната? Што ти на пцуењето гледаш како пострашна постапка него на шамарот. „За малце ќе ја опцуев ама се воздржав“. Али затоа не ти беше проблем да ја удриш? Овде нема да добиеш совет верувај. Се надевам дека нема никогаш да ти прости и ќе ти биде лекција во живтотот. Совет му требало да се помогне во ситуацијата бе. :facepalm:

Женско да удира машко во ред. А машко кога ќе удри женско одма насилник ваков таков ..

Женско да удира машко во ред. А машко кога ќе удри женско одма насилник ваков таков ..

Девојка ти не дојде да бара совет откако те удрила. Веројатно немаше да биде пречекана со раширени раце.

Хах класичното барање на изговор...
Не друже, да е малку повеќе разбрана таа веќе очи нема да ти види, камо ли да ти ги чуе твоите жалопојки и чувство на вина. An ugly personality can easily destroy a pretty face. Или у твојот случај џабе ти се сантиметрите на пенисот ако должината на раката ти нема граница.
Све зависи од нејзината простодушност. А ти бери умот и плесни ја уште еднаш... ако е глупа, ќе се врати пак. Ти само ќе си ја плескаш и нема никад да осетиш нешо што се вика љубов, само понизност и во најлошо можно сценарио презир.

@JackDaniel

Нема никакво оправдување за тепање на жени, кај може да се спореди машка сила, со женска сила, машко ако удри може да биде и фатално, женско ако удри тоа му иде како чешкање.

@JackDaniel

Нема никакво оправдување за тепање на жени, кај може да се спореди машка сила, со женска сила, машко ако удри може да биде и фатално, женско ако удри тоа му иде како чешкање.
Нема оправдување а никакво тепање без разлика дали биле мажи или жени...

@JackDaniel

Зависи во кој случај.. Во ваква ситуација апсолутно нема оправдување за тепање девојка.Во друг случај девојката на еден мој пријател, набодена од зли јазици дека ја изневерувал го нападна со саксија по глава. Long story short, детето заврши со десетина шавови на главата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom