Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Само едно не ми е јасно како може дипломата да и пропадне со едно обично кажување ова ми личи на глупост, со самото тоа што ја примиле да докторира на Уким сигурно и ја проверила првобитната диплома, а не ја примиле онака. Не ми е јасна ситуацијава

Можно е, не вршат проверка на испити, само гледаат поднесени документи.

А што па тебе те чеша дали е во ред дипломата на некоја си девојка?
Боже в'газ ќе се пикнат некои луѓе и ќе дишат цел живот без проблем.Што добиваш или губиш ако и го уништиш животот? Гледај си пред себе! Што им е на луѓево?

Господине млад, а да игнорирате секакви понуди без разлика на што!?
Најпаметно нешто...нека не ве лажат парите, а уше помалку сексот.

Не ми е воа некој проблем ама имам потреба да се истурам на некој! На другариве неможам пошо одма ме мават у грпка ми викаат и ти незнаеш шо сакаш се ладиш само...слушајте сеа....Сета работа започна кога јас бев 8 оделение...она 7 мо ме сакаше девојчето уше од нејзино 5 оделение...и се измувавме...вака беше нака беше ..се скарувавме се спростувавме..нај лошо беше шо јас неа НЕ ја сакав..она патеше многу! еднаш ми прости..двапати..трипати...и веќе ми се скара..јас си фатив друга женска со која одев само 6 ебани дена! Тогаш дое нај лошото..сватив дека ја сакам повеќе од мојот живот..И се скарав на ова женската и почнав со неа муабет едно друго..и чудно ми беше шо се нафати да излеземе...а пред тоа се каравме многу..и отидовме кај што отидовме...Ми изнакажа се шо и лежи на срце....за сите мои бивши со која сум ја варал..како сум можел ..од лошо полошо..и реков дека ке се средиме она ми рече само се надевам..и така се разделивме она по дома ја по дома...и наредните неколку денови и се јавуев не ми се јавуеше ни ми пишуеше...и едноставно ми рече..Јас згрешив во врска со тебе..мислев дека ќе чуствувам нешто ко порано но НЕ ..згрешив ништо не чуствувам за тебе.... Ми падна тешко многу! Ама одиме понатаке...по недела две она си фати дечко...а јас не ни сакав да помислам на друга женска..и гледам дека ептен се затреска она у тој дечкои...и ЗНАМ дека не го саака ЗНАМ со него беше ради некој си нејзини лични причини...и така јас си најдов едно девојче кое многу ми се свиѓа и уште сум со него и убаво ми е..ама девојчево јасно ми кажа уше одма дека не ме сака дека ќе проба да ме засака..а Многу ни е убаво! и Вчера јас бев излезен со женската и она коа ме виде занеме...Вечерта дома коа си дојдов гледам се скарала со дечкото.. ЗНАМ дека сеуште постои барем мало делче во нејзиното срце кое е за мене...Јас ја САКАМ ....МНОГУ ја САКАМ ..касно сватив но шо беше беше...сеа знам дека ако сакам можам да се смирам со неа...ама НЕСАКАМ од проста причина што многу е сменета...!а и несакам сегашната женска да си ја повредам.....е тоа е тоа! Не е проблем само сакав да се истурам... да си кажам маката..а ако има некој нешто слободно нека коментира!

Не ми е воа некој проблем ама имам потреба да се истурам на некој! На другариве неможам пошо одма ме мават у грпка ми викаат и ти незнаеш шо сакаш се ладиш само...слушајте сеа....Сета работа започна кога јас бев 8 оделение...она 7 мо ме сакаше девојчето уше од нејзино 5 оделение...и се измувавме...вака беше нака беше ..се скарувавме се спростувавме..нај лошо беше шо јас неа НЕ ја сакав..она патеше многу! еднаш ми прости..двапати..трипати...и веќе ми се скара..јас си фатив друга женска со која одев само 6 ебани дена! Тогаш дое нај лошото..сватив дека ја сакам повеќе од мојот живот..И се скарав на ова женската и почнав со неа муабет едно друго..и чудно ми беше шо се нафати да излеземе...а пред тоа се каравме многу..и отидовме кај што отидовме...Ми изнакажа се шо и лежи на срце....за сите мои бивши со која сум ја варал..како сум можел ..од лошо полошо..и реков дека ке се средиме она ми рече само се надевам..и така се разделивме она по дома ја по дома...и наредните неколку денови и се јавуев не ми се јавуеше ни ми пишуеше...и едноставно ми рече..Јас згрешив во врска со тебе..мислев дека ќе чуствувам нешто ко порано но НЕ ..згрешив ништо не чуствувам за тебе.... Ми падна тешко многу! Ама одиме понатаке...по недела две она си фати дечко...а јас не ни сакав да помислам на друга женска..и гледам дека ептен се затреска она у тој дечкои...и ЗНАМ дека не го саака ЗНАМ со него беше ради некој си нејзини лични причини...и така јас си најдов едно девојче кое многу ми се свиѓа и уште сум со него и убаво ми е..ама девојчево јасно ми кажа уше одма дека не ме сака дека ќе проба да ме засака..а Многу ни е убаво! и Вчера јас бев излезен со женската и она коа ме виде занеме...Вечерта дома коа си дојдов гледам се скарала со дечкото.. ЗНАМ дека сеуште постои барем мало делче во нејзиното срце кое е за мене...Јас ја САКАМ ....МНОГУ ја САКАМ ..касно сватив но шо беше беше...сеа знам дека ако сакам можам да се смирам со неа...ама НЕСАКАМ од проста причина што многу е сменета...!а и несакам сегашната женска да си ја повредам.....е тоа е тоа! Не е проблем само сакав да се истурам... да си кажам маката..а ако има некој нешто слободно нека коментира!

8 oдделение, 7мо одделение, љубовни проблеми ... ај уживајте и не се замарај многу.
Оди играј ФИФА малку.
Има време кога да се замараш за жени и има време кога ќе сакаш некоја навистина или како што ти рече повеќе од твојот живот :pos:. Во 8мо одделение категорично НЕ!!! :))))))

Јас на 14 години мислев дека повеќе од се го сакам Рики Мартин :icon_lol:

Не, напротив, ти знаеш шо сакаш, само не сакаш да излезеш ѓубре кон сегашната девојка.
Искрениот разговор знае да реши многу дилеми. Само стварно да биде искрен. Напрајте еден таков со девојката што ја сакаш, пази! ја сакаш, и заедно решете дали би било во ред да продолжите или ке згрешиш ако и раскинеш на сегашнава поради неа.
И ако е сменета, не значи едка нејзиниот однос е сменет спрема сите, кон некои луѓе останува ист, посебно кон оние шо ти значат.

Ми се допаѓа што зрело размислуваш и што имаш најнормални тинејџерски проблеми. Тоа ти е период кога најчесто сакаш еден куп женски, па не ги сакаш. Па сакаш само една, па не те сака, па те сака.... Многу симпатично. Иако е рано да размислувате за сериозни работи, знам дека желбата да бидеш заедно со девојчето што го сакаш е сериозна. Викни ја да испаднете, кажи си буквално се, ако има можност смирете се и уживајте заедно. Обајсни и на сегашната девојка дека не ја сакаш и дека е полошо да останете заедно да не се сакате. Сигурно и таа е 15тина години, и за една недела ќе те заборави и ќе си најде нов дечко, барем така одат тие работи на 15 години. Скоро нормално е да бидеш повредуван тогаш, и да забораваш веднаш, оти такви се тие први љубови. По 10 години, ќе се смее со другарките за ова. И ти можеби ќе се чудиш за своите постапки и ке си се смееш на глупостите. Не сфаќај толку сериозно, прави како што ќе ти каже срцето, оти кога ќе пораснеш нема да имаш многу можности да мислиш со срцето, за жал. Ти посакувам среќни први лубови!

Реков дека во 8 оделение 1 пат се измувавме..а сега она е I година а јас II! сепак фала

Со оваа што ми е сегашнава..се размрда работава..ко што очекуев..а таа што ја сакам сеа ко демек не сакала никој..дознав од мој другар ја прашал..како да ја освојам мајме ми..по 5ти пат :A стварно незнам..

Со оваа што ми е сегашнава..се размрда работава..ко што очекуев..а таа што ја сакам сеа ко демек не сакала никој..дознав од мој другар ја прашал..како да ја освојам мајме ми..по 5ти пат :A стварно незнам..

Проба да и купиш нешто слатко? Слатко од вишни, на пример. :)
Јас би играл на таа карта.
А после тоа и бурек со јогурт.

--- надополнето ---

Мајке ми

Реков дека во 8 оделение 1 пат се измувавме..а сега она е I година а јас II! сепак фала
Тогаш не ја слушај росонеркава, голем си за Фифа, играј ПЕС :)
Шала на страна, муабет и само муабет и отвори си се.

фала metalhammer сигурно ова од искуство го кажа...него шо слатко и купуеш на женскати да знам и ја? или може домашно ? сомокви на пример?

фала metalhammer сигурно ова од искуство го кажа...него шо слатко и купуеш на женскати да знам и ја? или може домашно ? сомокви на пример?

Девојка ми е зависник од кафе, како и јас.

А швалерката сака пица највеќе од се`, со маслинки и шунка и кашкавал, пикантен сос и лути пиперчиња.

Se izvinuvam, no neznaev vo koja tema da go stavam ova...

Da bidam sto e mozno pokratok, vtora godina sum na UKIM, i se znam so edna devojka koja sto sprema doktorat...Zaradi odredeni okolnosti, denes dojdov do pozicija kade sto mozev da izlozam nekoi prilicno seriozni raboti vo vrska so nejzinata aplikacija do rabotnata grupa vo koja sto se naogja (ja dobila diplomata od drug univerzitet).

Kako i da e, ako i kazam na nejziniot profesor taa e prakticno gotova. Otprilika 4 godini teska rabota odat u bestraga, mozebi i ke ja izgubi diplomata zaradi toa. Se soociv so nea za ova. Otprvin se ponasase kako kucka (ne e tvoja rabota,...itn), potoa pocna da place, pa potoa duri i se obide da me podmiti (do suma od 2000 evra!), a ova stvarno nekako me skokotna zatoa sto pomisliv deka se zaebava so mene. Bev spremen da ja izdadam, koga me spreci i pocna da se kara so mene pak.

Epa kako i da e, posle okolu 10 minuti zborenje taa mi dade do znaenje deka mi nudi seks ako molcam. Ne go ocekuvav ova i bev malku ... zacuden, I rekov deka ke razmislam za ova.

Pa kajgana, dali da go napravam toa? Se osekjam nekako loso od samata pomisla deka razmisluvam za ova... kako da ja iznuduvam ili nesto slicno.

Isto taka go znam decko i... dosta fin momak, vistinski drugar... sto ja pravi rabotava uste poteska.
... ali od druga strana pa iam veke 20 i seuste sum devica. Seksot e prilicno golema rabota za mene. Isto taka ne sakam da priznaam, no zeni so izgled kako nejziniot se prilicno nadvor od mojata liga. Oddaleku.

Sto da pravam? Pominaa samo 4 casa otkako sevo ova se sluci i taa veke mi prati 3 poraki prasuvajki me dali sum donel odluka.

Мали што направи бе???? А ако не си направил ништо досега подобро и немој......е сега да ми дадеше слика од дамата ќе ти кажев дали вреди ама вака....:pos2: дај јас да ја опнам и да ги земам парите а ти молчи си!!! Добро сега најозбилно....ако не си направил ништо(ама досега си морал да направиш нешто) подобро седи си настрана....одбиј ги парите и сексот и седи си мирен...молчи си па којзнае....можеби типката од радост и благодарност и безпари ќе ти даде.......во секој случај ќе имаш сојузник кој ќе ти се најде......се надевам оти денес луѓево се ненормални....но како што ти кажав....остави ја и ќе ти биде благодарна....секако дека ти од благодарноста не добиваш ништо ама ќе знаеш дека си направил добра работа со тоа што не си ја искористил а и може да ти се најде потака!!!!

знаци ми треба помош пошо иам дечко а сакам друг.. со тој шо го сакам бев некој си 2 месеци и он додека бевме заедно чело време ми казуваше како другарка ми е мн добра како е мн фина и слични глупости на крај он заминал у прага а ја појма немав дознав од брат му :nesvest: и сеа ми е мн тешко.. а моментално се гледа со еден друг кој многу ме напиња и секоја негова постапка ме нервира немозам да го поднесам :devil1::devil1::devil1::devil1: ве молам казете ми со да направам

--- надополнето ---

Малееее. Ами знаиш на што се палат мажите така?
Шепкај му на увце, додека зборуваш допирај го со усните, играј си со косата, шири ги нозете, прекрсти ги, па врти го стапалото во круг, стави ја раката на ногата и нежно помини од долу-нагоре. Потоа фати ја чашата за вино со едната рака, а со другата нежно поминувај со прстите по неа...

Телото нека говори малку. Кажи „уф, што би ти направила” само со телото.

Али јебига, и онака (гарант) си во таа доба кога не ни смееш да пиеш вино. :wink:

значи мислам дека си сосема у право

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom