Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

A

Auditore

Гостин
Играј полека! И се свиѓаш, ама се срами. Во тие глупи години сте. Продолжи си вака, запознајте се повеќе и не се секирај се` ќе биде ок.
И разговарај со неа, не чекај многу, често отварај разговор на таа тема, дознај што како сака околу врска и после прашај ја.
 

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.336
Поени од реакции
16.451
Епа 5 месеци одам со едно машко,не е од мојот град.Во прво време се гледавме почесто а после почна да иди на две недели еднаш и последниов месец само еднаш се видовме.Скоро секој ден на камера се гледаме контектираме по фб,мсн ,телефон....Мен еми сметаше сето тоа и му реков дека не е во ред таква врска да не се гледаме а имаме и на фб објавено дека сме во врска.Почна да се поправа.Тоа му го реков пред две недели,кога дојде после еден месец.Сега три викенди со ред иди,но има еден проблем :S Нема автомобил и тоа е најголема кочница во цела врска.Дури и финансиски мислам дека не е како што треба.Се ужаснуваммммммммммммммммммм од таквииииииииии.Дури научив каков е поминаа 5 месеци.Дојде со другар му и девојката од другар му со колата од другар му :(.Цела вечер ја поминавме со нив.И вечерва дојде со друг другар и со девојката од другар му и со колата од другар му :( .Навистина задоволна сум што се труди,ама не сакам така повејќе.Незнам како да му кажам дека не ми се бендисува цела врска.Постојано ми вели дека ме сака и гледам дека го докажува тоа.А јас,не сакам бре таков дечко...и претходната вцрска ја раскинав заради тоа.Незнам како се заслепувам кога влетувам во врска.Сум немала многу врски,ама тие што ми се ми се грди.Пример грдо се чувствувам да ме носи другар му дома плус и девојката од другар му в кола.Се нервирам.Не ми е по кеф,цело расположение ми го снемува.Незнам како да му кажам дека не сакам да иди повеќе со другари.Само ми ги влечка,а и не ми е пријатно од нив,незнам зошто ама одвратно се чувствувам.Ми се плачи од самата помисла на се.Им дава пари нив за идењето,плаќа кога седнуваме некаде...а три пати со ред истата облека ја носеше.:( Вечерва се чувствувам ужасно.Грозноо. :S :S :S Незнам како да постапам.Би било се во ред кога би имал со што да дојди.А вака,незнам како да му речам....не ми е ни пријатно да му речам:( незнам дали го сакам ....
Никоаш неам пишано на темава, ама ова што го прочитав ме испровоцира да ти напишам два-три реда.
Прво и основно, не ми е јасно како можеш на тој начин да размислуваш, дечкото се труди наоѓа начини да ти прави задоволства, да ти иде по газот, а ти тоа воопшто не го цениш. Денес нема кола, утре може да има најубава кола и ако денес му раскинеш ти утре поради колата ќе го бараш пак да бидете заедно, размисли со кого идеш ти и за што идеш со некого, поради него како личност која те сака и те цени или поради колата која моментално ја нема.
Па плус и велиш дека се он плаќа а три пати по ред исти алишта носел, па размисли 3 пати плати ти сметка за он да може да заштеди некој денар да си купи нова блуза а не ти сакаш пичка и пол да бидеш и да не брцаш у новчаник се дечкото да ти плаќа, епа млада дамо не бива тоа така.
Не те познавам да ти судам, ама твоето пишување асоцира на типичен пример на девојка, која не го цени дечкото поради начинот на кој он се поставува кон тебе туку го цени по длабочината на новчаникот или со еден збор СПОНОЗОРУША!

Навистина не можам да смислам дека постојат вакви девојчиња, кои размислуваат на овој начин. Ми се гади од самата помисла дека постојат вакви девојчиња, а камо ли да бидам у близина на нив. :pov:
 
Член од
22 септември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Se izvinuvam, no neznaev vo koja tema da go stavam ova...

Da bidam sto e mozno pokratok, vtora godina sum na UKIM, i se znam so edna devojka koja sto sprema doktorat...Zaradi odredeni okolnosti, denes dojdov do pozicija kade sto mozev da izlozam nekoi prilicno seriozni raboti vo vrska so nejzinata aplikacija do rabotnata grupa vo koja sto se naogja (ja dobila diplomata od drug univerzitet).

Kako i da e, ako i kazam na nejziniot profesor taa e prakticno gotova. Otprilika 4 godini teska rabota odat u bestraga, mozebi i ke ja izgubi diplomata zaradi toa. Se soociv so nea za ova. Otprvin se ponasase kako kucka (ne e tvoja rabota,...itn), potoa pocna da place, pa potoa duri i se obide da me podmiti (do suma od 2000 evra!), a ova stvarno nekako me skokotna zatoa sto pomisliv deka se zaebava so mene. Bev spremen da ja izdadam, koga me spreci i pocna da se kara so mene pak.

Epa kako i da e, posle okolu 10 minuti zborenje taa mi dade do znaenje deka mi nudi seks ako molcam. Ne go ocekuvav ova i bev malku ... zacuden, I rekov deka ke razmislam za ova.

Pa kajgana, dali da go napravam toa? Se osekjam nekako loso od samata pomisla deka razmisluvam za ova... kako da ja iznuduvam ili nesto slicno.

Isto taka go znam decko i... dosta fin momak, vistinski drugar... sto ja pravi rabotava uste poteska.
... ali od druga strana pa iam veke 20 i seuste sum devica. Seksot e prilicno golema rabota za mene. Isto taka ne sakam da priznaam, no zeni so izgled kako nejziniot se prilicno nadvor od mojata liga. Oddaleku.

Sto da pravam? Pominaa samo 4 casa otkako sevo ova se sluci i taa veke mi prati 3 poraki prasuvajki me dali sum donel odluka.
 
T

Tetro

Гостин
Sto da pravam? Pominaa samo 4 casa otkako sevo ova se sluci i taa veke mi prati 3 poraki prasuvajki me dali sum donel odluka.
Донеси си одлука, свати дека оваа понуда ти е само еднократна. Таков е животот: или е*еш или те е*ат, трето нема. :toe:
Девица си на 20 години, не е битно тоа, ќе имаш шанси во животот со девојки

Se osekjam nekako loso od samata pomisla deka razmisluvam za ova... kako da ja iznuduvam ili nesto slicno.
Ако те пријави таа после чинот :)

Размисли... Не си ја пријавил до сега, а и не ми е јасно во врска со дипломата нешто:


За каква диплома се работи?
(ja dobila diplomata od drug univerzitet)
 
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
ristov_sk, немој да правиш нешто за што може подоцна да се каеш, размисли добро што е правилно, не донесувај погрешна одлука. Вистината кога тогаш ќе излезе на виделина, а и ќе те гризе совест ако направиш нешто, затоа размисли добро уште еднаш што ќе правиш.
 
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Немој да ја сексаш, ќе бидеш големо ѓубре и ќе и` го упропастиш животот. За дечко и` да не правам муабет, нема да можеш во очи да му погледнеш. Се гледа дека девојчето е во незавидна положба, нема да биде ни прва ни последна со фалсификувана диплома, ама кога нема институција во оваа држава...
Не прави буквално ништо. Не е твоја работа - нека не те интересира. И онака ќе дојде време кога ќе треба да се вработи и нема да знае со прст да мрдне. Не ти е некаква конкуренција ради дипломата, ако на тоа целиш.


Туку, оваа Михаела со дечко и` со колата и истата облека три пати по ред: ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА! Ај пак - ХАХАХАХАХААХАХАХАХАХААХАХ!!!! Ај сега сериозно... Одма да го откачиш дечко ти, те советувам да се спасиш и себе си и него - нормално, од твојот покварен спонзорушски нарав. Те жалам, се гледа дека во животот повеќе од лажица немаш кренато, најверојатно си неспособна особа пуна ко брод, непочитувана од никого, без принципи и вистински вредности. Читај книги.
 

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Па најбитно у ситуацијава е дали ја знаеш девојката, или имаш некој кој ја познава... ако прв пат ја гледаш... земи и 2000 евра, + имај секс и исчезни засекогаш од нејзиниот живот... Ако ја познаваш, не прави ништо, кажи и дека била во право стварно не е твоја работа, и остави ја да си тера со животот.
 
Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
И да ја познаваш и да не ја познаваш ја би те советувал да играш вака...поштено ќе и речеш нека си брка работа дека не те занима...и дека побитно ти е пријателството со неа неголи било шо друго..Јас мислам дека тоа многу ќе и значи и дека утре секој ден во животот за шо и да и речеш ќе ти се најде и ќе ти помогне...али ако е кучка..ако писка..ебни земи пари и бегај!
 
Р

~~РубинРед~~

Гостин
ristov sk,бато земи изе*и ја убаво еднаш ти се дава шанса некоја ко ти се нуди.А после кога ке го завршиш чинот оди и наклевети ја...И сите ке бидат срекни и задоволни :pipi:
Шала на страна...најзериозно.
Го мислам истото ко и останатите форумџии овде на темава.
Тебе не треба да те интересира што прави дотичнатата личност,каква и е дипломата и како дошла до таму.
Значи гледај си свој живот,нејзе остави ја,нека си тера и таа како што сака.
Ја подржувам Macedonian Girl вистината на крајот ке излезе на виделина.
Нема да може да лаже вечно.
Продолжи со својот живот,а таа со нејзиниот.
 

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
И што дека си дознал што диплома има?! голема работа... само кооолку ги има, па никому ништо.
Ако она е доволно моќна да добие таква диплома, ако и се одмаздиш ќе биде исто толку за да ти возврати. Затоа јазикот за забите.
А иначе ниедна можност не е последна, ќе имаш наредни прилики со девојки, животот е пред тебе.
 

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Se izvinuvam, no neznaev vo koja tema da go stavam ova...

Da bidam sto e mozno pokratok, vtora godina sum na UKIM, i se znam so edna devojka koja sto sprema doktorat...Zaradi odredeni okolnosti, denes dojdov do pozicija kade sto mozev da izlozam nekoi prilicno seriozni raboti vo vrska so nejzinata aplikacija do rabotnata grupa vo koja sto se naogja (ja dobila diplomata od drug univerzitet).

Kako i da e, ako i kazam na nejziniot profesor taa e prakticno gotova. Otprilika 4 godini teska rabota odat u bestraga, mozebi i ke ja izgubi diplomata zaradi toa. Se soociv so nea za ova. Otprvin se ponasase kako kucka (ne e tvoja rabota,...itn), potoa pocna da place, pa potoa duri i se obide da me podmiti (do suma od 2000 evra!), a ova stvarno nekako me skokotna zatoa sto pomisliv deka se zaebava so mene. Bev spremen da ja izdadam, koga me spreci i pocna da se kara so mene pak.

Epa kako i da e, posle okolu 10 minuti zborenje taa mi dade do znaenje deka mi nudi seks ako molcam. Ne go ocekuvav ova i bev malku ... zacuden, I rekov deka ke razmislam za ova.

Pa kajgana, dali da go napravam toa? Se osekjam nekako loso od samata pomisla deka razmisluvam za ova... kako da ja iznuduvam ili nesto slicno.

Isto taka go znam decko i... dosta fin momak, vistinski drugar... sto ja pravi rabotava uste poteska.
... ali od druga strana pa iam veke 20 i seuste sum devica. Seksot e prilicno golema rabota za mene. Isto taka ne sakam da priznaam, no zeni so izgled kako nejziniot se prilicno nadvor od mojata liga. Oddaleku.

Sto da pravam? Pominaa samo 4 casa otkako sevo ova se sluci i taa veke mi prati 3 poraki prasuvajki me dali sum donel odluka.
:pos:
Би ја изебал девојката само за да изгубиш невиност, а со тоа да бидеш принуден да молчиш?
Дај не биди смешен, па уште и размислуваш дали да ја секснеш.:nesvest:
Каков и да и е изгледот, ова е понуда за да затвориш уста т.е палома понуда -УПОТРЕБИ И ФРЛИ.
Ако веќе се подмитуваш смени ја путката со пари, пошо поефтино ти е да платиш к**ва од пред МТВ не само за една вечер, туку и за повеќе, а ќе ти остане и некој денар :pos:
 

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.199
Поени од реакции
34.433
Se izvinuvam, no neznaev vo koja tema da go stavam ova...

Da bidam sto e mozno pokratok, vtora godina sum na UKIM, i se znam so edna devojka koja sto sprema doktorat...Zaradi odredeni okolnosti, denes dojdov do pozicija kade sto mozev da izlozam nekoi prilicno seriozni raboti vo vrska so nejzinata aplikacija do rabotnata grupa vo koja sto se naogja (ja dobila diplomata od drug univerzitet).

Kako i da e, ako i kazam na nejziniot profesor taa e prakticno gotova. Otprilika 4 godini teska rabota odat u bestraga, mozebi i ke ja izgubi diplomata zaradi toa. Se soociv so nea za ova. Otprvin se ponasase kako kucka (ne e tvoja rabota,...itn), potoa pocna da place, pa potoa duri i se obide da me podmiti (do suma od 2000 evra!), a ova stvarno nekako me skokotna zatoa sto pomisliv deka se zaebava so mene. Bev spremen da ja izdadam, koga me spreci i pocna da se kara so mene pak.

Epa kako i da e, posle okolu 10 minuti zborenje taa mi dade do znaenje deka mi nudi seks ako molcam. Ne go ocekuvav ova i bev malku ... zacuden, I rekov deka ke razmislam za ova.

Pa kajgana, dali da go napravam toa? Se osekjam nekako loso od samata pomisla deka razmisluvam za ova... kako da ja iznuduvam ili nesto slicno.

Isto taka go znam decko i... dosta fin momak, vistinski drugar... sto ja pravi rabotava uste poteska.
... ali od druga strana pa iam veke 20 i seuste sum devica. Seksot e prilicno golema rabota za mene. Isto taka ne sakam da priznaam, no zeni so izgled kako nejziniot se prilicno nadvor od mojata liga. Oddaleku.

Sto da pravam? Pominaa samo 4 casa otkako sevo ova se sluci i taa veke mi prati 3 poraki prasuvajki me dali sum donel odluka.
Легни ја и земи и ги парите. Чим ти го нуди г'зето за една диплома, не заслужува подобро. Али, пази да не испадне паметна и да му каже на дечкото, па да останеш ем претепан во црна вреќа, ем да заработиш кривична пријава за изнудување пари.

Ако чита девојката, слободно нека побара совет :)
 

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ристов, сексот трае 15 мин. Може и 5 мин. АКо нуди кеш и секс за тоа, одбиј. Ама побарај друго, со кое нема да испаднеш ти нечист. За 1 год треба да дипломираш. Нека ти ги положи испитите и нека ти најде работа. Петка ти е работата после. Сексот сам ќе иде. Ако ништо друго, ќе се најде некоја како оваа погоре, Михаела, ќе види дека си купил кола и ќе се изнасексаш колку што ти душа сака.
 
Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Среди работа, земај пари, а успат напрај си и видео за идни изнудувања. Комбинации колку сакаш. :devil3: ><
 

Kajgana Shop

На врв Bottom