- Член од
- 22 август 2022
- Мислења
- 772
- Поени од реакции
- 2.267
Ова е исто како јас да кажам, нему (на некое машко) фините девојчиња му биле досадни, трчал по провокации и после станал неизлечив женомразец оти цел женски род го обвинил за неговите лоши избори предизвикани од хормони а не од разум и здрави емоции. Не генерализирајте и не мразете толку. Јас од најголемата љубов се имам така изгорено друг метафорички би ставил цел машки род на електрична столица. Но ја тоа го припишувам на синдромот на памет на 20 годишна, оти да немало навистина добри мажи не би била порасната од таков.тоа е затоа што кога бил на млади години, неговите врснички трчале по чичковци со пари, а сега тој станал чичкото со пари
Добри мажи гледам секој ден. Би ги гледала и мороните ама обично многу брзо превртувам со очи и вртам глава на друга страна не стигнувам да ги загледам убаво.
Исто и со жени. Со 17 се расправам на работа во една канцеларија. Ама, јас кога не морам по должност да сум таму, не седам и не им ги трпам бош муабетите, туку одам во зградата карши, таму па со сите сум супер од обезбедување и помошничка во менза до тим лидерот. Едноставно, you can't change the people around you but you can change the people around you. Човек, потсвесно можеби, наоѓа она што сака да најде.