Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Добри девојки има, само нема да ги најдеш на места каде што излегуваат мнозинството девојки.
...не би рекла, таму каде излегува мнозинство девојки идат и добрите девојки само си имаат гард и знаат да се заштитат од погрешни чекори и пороци,
У мојов случај, ретко, скоро па ич не конзумирам алкохол, а прекумерно пиење кај партнерот ми смета. Контрапродуктивно би било да тражам партнерка по дискотеки и кафулиња у субота навечер, или пак по рејвови.
...какво погрешно толкување, па и јас ич не конзумирам алкохол, а тоа не било и не е причина за посета на дискотека и кафуле, сите околу мене пијат узо, а јас ,, цокче од морковце"! :)
...најпродуктивно е да се најде таква особа ем весела, дружољубива по дискотеки и кафичи, а не пие и не пуши, кај ќе бараш на друго место девојка?
Ондак и ја според вас сум асоцијална
шо на 30 не ми се искача баш, шо ми е здосадено се и изживеано па не ми се мкне по диска и шанкови. Многу сте ограничени мајке ми ејј.
Ти не се секирај ја сум си среќно мажена ;)
И пак кажувате нешто што не знаете. Не знам како заклучи дека сум стара мома ако кажав дека имам 30... ..ела си на форум и глупоштини колку сакаш
:kafence:

Последно уредено:
Епа уживај јас нема да сум таа затоа што многу добро знам што имам покрај себе за партнер а знам и јас што поседувам. Така да не мари ти за мене глеј си за себе како шо мене баш ме брига у која состојба си ти :)
Ти си се удомила ете, дај да го дуздисаме и брат ти.
Некоја што е на игла да бараш, или евентуално нешто на лепило од Шутка?

Ти си се удомила ете, дај да го дуздисаме и брат ти.
Некоја што е на игла да бараш, или евентуално нешто на лепило од Шутка?
Свака им част на твоите како те воспитале. Абе ти се дивам. Златен паметњакович, да не речам ангел.

Очигледно. Направи компарација меѓу првите реченици и последново излагање.

Ако грешам, еве кажете си вие мажите кај барате девојка.
На партиски митинзи :coffee:

Барем не станав наркоман ;)
Хахахахахахах гревчуле едно затупавено. Ако според тебе дувањето е дека си наркоман, па ја не знам зошо ја газиш земјава уопште. Или дај боље у јасли врати си се. Еве не знам.

Хахахахахахах гревчуле едно затупавено. Ако според тебе дувањето е дека си наркоман, па ја не знам зошо ја газиш земјава уопште. Или дај боље у јасли врати си се. Еве не знам.
И други се тешеле така.

Не значи дека ако дуваш си наркоман, ама ако дуваш и не правиш ништо друго, да наркоман си.

И други се тешеле така.
Ти теши се пошо стварно ми е жал за тебе. Те замислив веќе како си работиш на бавча или си тераш стадо, пошо со тоа мозоче ти не би подалеку од тоа.

Ти теши се пошо стварно ми е жал за тебе. Те замислив веќе како си работиш на бавча или си тераш стадо, пошо со тоа мозоче ти не би подалеку од тоа.
По openminded човек од човек што тера стадо нема да најдеш, ама буквално. :D

Не значи дека ако дуваш си наркоман, ама ако дуваш и не правиш ништо друго, да наркоман си.
Тоа на Лестер кажи му го. Пошо он не знае очигледно како може и да дуваш, и фирма да водиш и да си успешен... Пошо он може мисли дека тие шо дуваат у вонземјани се претвараат
Автоматски споено мислење:

По openminded човек од човек што тера стадо нема да најдеш, ама буквално. :D
Па да пошо мозокот му е на пасење..исто како и на стадото.

Како ме сети да сибиш бесната. Еве една слика од стадото.
1648810329351.png

Лоша работа е травата. Поготово да имаш некој таков у фамилија. Еве да го земе некоја типчево и склепа дете, свака вечер напушен и испиен у мозокот исто ко со инвалид да живи, ни знае да го спастри детето ни ништо.

Остај друго, место да му купи играчка или облека на детето он парите за џоинти ќе ги троши.

На ова типче му треба сериозна психолошка терапија да се одвикне од тоа па после да планира нешто откако ќе стане човек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom