Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro kako vo deneshno vreme se naogja devojka: normalna, nematerijalistka, i da e open minded...Vie mashkite kade zapoznavate devojki?
Девојка што бара девојка треба да бара девојка на места на кои што излегуваат девојки кои што сакаат девојки. Хм...:D

Dobro kako vo deneshno vreme se naogja devojka: normalna, nematerijalistka, i da e open minded...Vie mashkite kade zapoznavate devojki?

Денешно време ако си пробал и се уште не можеш да фатиш девојка, мој совет е да престанеш да бараш девојка.

Ти зборувам од лично искуство, никогаш не сум можел да фатам девојка и се доведов во многу лоша психичка ситуација да размислувам да посегнам по својот живот.

Но за среќа пред извесно време го променив мајндсетот и мислам дека не сум се осеќал подобро никогаш во животот. Секако исходот е исти и во двата случаи, со тоа што сега почнувам да уживам во работи кои претходно не сум ги ценел и сум ги земал здраво за готово.

А кај би ги нашол ти таквите? На кои места на пример?
На места каде моите интереси и хобиња се спојуваат со нејзините. Индивидуално е, зависи кои ти се интересите и хобињата.

У мојов случај, ретко, скоро па ич не конзумирам алкохол, а прекумерно пиење кај партнерот ми смета. Контрапродуктивно би било да тражам партнерка по дискотеки и кафулиња у субота навечер, или пак по рејвови.

Ја кога би барала девојка, би барала у парк! :D
Уште ја барам девојка у парк, особено по тоа шкртаниците со фломастер на клупите и ѕидчињата.
Ах спомени :love:

Девојка што бара девојка треба да бара девојка на места на кои што излегуваат девојки кои што сакаат девојки. Хм...:D

хахаххах моја грешка не нагласив..за брат ми прашувам Многу тешко може да најде некое девојче што ќе се поклопат...он малку си пребира ама и тешко му се појавува некоја. Некористи баш ФБ, не излага по кафичи и диска, се е со исти луѓе... инсче има 35 години и пуши марихуана и затоа напоменав некоја по кул као по опен мајндед

хахаххах моја грешка не нагласив..за брат ми прашувам Многу тешко може да најде некое девојче што ќе се поклопат...он малку си пребира ама и тешко му се појавува некоја. Некористи баш ФБ, не излага по кафичи и диска, се е со исти луѓе... инсче има 35 години и пуши марихуана и затоа напоменав некоја по кул као по опен мајндед
А ти пушиш?

И кои се твоите критериуми за кул и опен мајндед?
Неидење по кафичи, седење дома и пушење марихуана?

Инаку тој побара од тебе да му помогнеш? Запознај го со некоја твоја другарка.

И кои се твоите критериуми за кул и опен мајндед?
Неидење по кафичи, седење дома и пушење марихуана?

Valjda bara nekoja so nema da I smeta so tipot na 35 sedi doma, nesocijalen e, pa I stalno napafkan.
Treba da si epten open minded za da te zainteresira brat I, da bideme iskreni.

Marija? Dado ti si?

Како негова сестра, би те советувал да го седнеш и да го прашаш што планира понатаму со животот и според тоа види дали вреди да му помогнеш или не.

Дувам и ја од дете, ама ипак сум у рани 20ти и не е некој проблем (сеуште), но сум имал прилика да седам со далеку постари од мене, некои дури и постари од брат ти и скоро сите тие што дуваа на негови години беа тешки пропалици.

Види, дување, социјална изолација и излегување со еден ист круг на луѓе за кои можам уште унапред да ти гарантирам дека сите се дувачи и слични или пак исти ко брат ти, е се освен кул или атрактивно за женски партнер.

Жена сака да имаш нешто, некои тражат финансиска стабилност, некои тражат да можеш и физички и вербално да ги браниш, некои сакаат да имаш средени приоритети, а некои пак сакаат само да имаш амбиција и цел во животот. Со седење дома, дување нонстоп и висење со еден ист круг на луѓе шансата да имаш било што од напишаново е скоро 0.

Најдобро вака би те прашал, што има брат ти да понуди на таа опен-мајндед и кул девојка?

@Little_girl Кога бев малку позелена у памет бев со еден што пафкаше често.
Не само што пафкаше туку и го мрзеше да оди на работа колку и да го молев, инаку доста паметно дете беше но не го користеше тоа, а верувам дека ќе успееше во животот доколку малку се потрудеше.
Секогаш кога пафкаше, се губеше..
Не знаеше што зборува, кој ден е, се расправаше со домашните и беше нападен.
Тоа мене почна да ми пречи и прекинавме.
Неколку месеци откако бевме во врска дознав.
Мислев дека ретко пафка, но било почесто.
Верувај, ниту една девојка не и е кул да биде со некој што користи тоа премногу често, па и уште ако е флегматичен, и антисоцијален.. кога тогаш ќе пукне тиквата.
Девојките бараат стабилност, среден живот, приземјеност, а тој ако е пребирлив и не нуди ништо, ништо нема да постигне.

Веќе ти кажаа, разговарај со него, што планира, дали има некој план, цели во животот и слично.
Ништо друго не кажа за него, да знаеме како да те советуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom