хахаххах моја грешка не нагласив..за брат ми прашувам Многу тешко може да најде некое девојче што ќе се поклопат...он малку си пребира ама и тешко му се појавува некоја. Некористи баш ФБ, не излага по кафичи и диска, се е со исти луѓе... инсче има 35 години и пуши марихуана и затоа напоменав некоја по кул као по опен мајндед
Valjda bara nekoja so nema da I smeta so tipot na 35 sedi doma, nesocijalen e, pa I stalno napafkan.
Treba da si epten open minded za da te zainteresira brat I, da bideme iskreni.
Како негова сестра, би те советувал да го седнеш и да го прашаш што планира понатаму со животот и според тоа види дали вреди да му помогнеш или не.
Дувам и ја од дете, ама ипак сум у рани 20ти и не е некој проблем (сеуште), но сум имал прилика да седам со далеку постари од мене, некои дури и постари од брат ти и скоро сите тие што дуваа на негови години беа тешки пропалици.
Види, дување, социјална изолација и излегување со еден ист круг на луѓе за кои можам уште унапред да ти гарантирам дека сите се дувачи и слични или пак исти ко брат ти, е се освен кул или атрактивно за женски партнер.
Жена сака да имаш нешто, некои тражат финансиска стабилност, некои тражат да можеш и физички и вербално да ги браниш, некои сакаат да имаш средени приоритети, а некои пак сакаат само да имаш амбиција и цел во животот. Со седење дома, дување нонстоп и висење со еден ист круг на луѓе шансата да имаш било што од напишаново е скоро 0.
Најдобро вака би те прашал, што има брат ти да понуди на таа опен-мајндед и кул девојка?
Секоја чест што со твои рани 20ти не си како сите овие шо напаѓаат, осудуваат а не знаат ни пола од целата слика али ок, тоа е нашиот менталитет и многу ми е јасно тоа али бујрум, кој сака да си го пуни егото слободно. Голем процент живеете со партнери шо ве вараат, шо се коцкаат, шо се заглавени по лихвари, шо шмркаат или шл уше не и вие ќе ми паметувате за дување трева...Мислам дека тука треба и да заврши муабетот со вас останатите.
Па ако дуваат не значи дека се неспособни за работа. Не реков инвалид..реков дува. Не реков не работи..реков дува. Не реков асоцијален..реков не искача често а не ич или дека му е проблем да запознае други луѓе. Ондак и ја според вас сум асоцијална шо на 30 не ми се искача баш, шо ми е здосадено се и изживеано па не ми се мкне по диска и шанкови. Многу сте ограничени мајке ми ејј.
Автоматски споено мислење:
Кратко и јасно..не ми требаат вашите ограничени размислувања напишани како одговор, ма да си го очекував тоа. Него, ако има некоја девојка таква шо и она дува а не глуми светица како повеќето тука и е лабава у тој поглед нека пише па може ќе искочи нешто... И да...дајте намалете со хејтот и злобата :*
Valjda bara nekoja so nema da I smeta so tipot na 35 sedi doma, nesocijalen e, pa I stalno napafkan.
Treba da si epten open minded za da te zainteresira brat I, da bideme iskreni.
А ти ко шо глеам си се освен тоа. Маичка златна, ако не си научила до сеа, партнерот треба да ти биде мотивација во животот, двигател..да растете заедно, да си помагате..да си ги прифатите лошите страни и да работите заедно за да ги подобрите а најлесно е одма остај се, разведи се, раскини, искарај се...малку психолошки да се гледа на животот не ќе е на одмет.
Ми се допаѓа твојата острина! А и убава лекција им одржа на сите!
Мислам дека имаше погрешен пристап, при описот на твојот брат. Требаше малку да избалансираш, фали ведрина, фалат убави зборови. Затоа повеќемината ги мисинтерпретираа твоите зборови и имаат слика на еден промашен живот кој цел ден дреме дома, пуши, не излегува и има затворен круг на пријатели со кои се дружи.
Можеби требаше повеќе зборови да потрошиш на неговиот деловен живот, финансиската состојба и што го интересира односно дали има некое хоби. Нешто убаво, нешто позитивно, нешто интересно.
Ми се допаѓа твојата острина! А и убава лекција им одржа на сите!
Мислам дека имаше погрешен пристап, при описот на твојот брат. Требаше малку да избалансираш, фали ведрина, фалат убави зборови. Затоа повеќемината ги мисинтерпретираа твоите зборови и имаат слика на еден промашен живот кој цел ден дреме дома, пуши, не излегува и има затворен круг на пријатели со кои се дружи.
Можеби требаше повеќе зборови да потрошиш на неговиот деловен живот, финансиската состојба и што го интересира односно дали има некое хоби. Нешто убаво, нешто позитивно, нешто интересно.
Да во право си скрос. Само и од страна на другите убаво ли е така? Барем кос де толку затупсвени у тие погледи нека не се бламираат да пишуваат, нека си преќутат боље за сечие добро.
Па ако дуваат не значи дека се неспособни за работа. Не реков инвалид..реков дува. Не реков не работи..реков дува. Не реков асоцијален..реков не искача често а не ич или дека му е проблем да запознае други луѓе. Ондак и ја според вас сум асоцијална шо на 30 не ми се искача баш, шо ми е здосадено се и изживеано па не ми се мкне по диска и шанкови. Многу сте ограничени мајке ми ејј.
Автоматски споено мислење:
Кратко и јасно..не ми требаат вашите ограничени размислувања напишани како одговор, ма да си го очекував тоа. Него, ако има некоја девојка таква шо и она дува а не глуми светица како повеќето тука и е лабава у тој поглед нека пише па може ќе искочи нешто... И да...дајте намалете со хејтот и злобата :*
И пак кажувате нешто што не знаете. Не знам како заклучи дека сум стара мома ако кажав дека имам 30... Ахх бе цепки сте бе, на кој му требаат вицеви не знам..ела си на форум и глупоштини колку сакаш
И пак кажувате нешто што не знаете. Не знам како заклучи дека сум стара мома ако кажав дека имам 30... Ахх бе цепки сте бе, на кој му требаат вицеви не знам..ела си на форум и глупоштини колку сакаш
Епа уживај јас нема да сум таа затоа што многу добро знам што имам покрај себе за партнер а знам и јас што поседувам. Така да не мари ти за мене глеј си за себе како шо мене баш ме брига у која состојба си ти
A so e bitno, oduvek trol otvara random tema i lugjeto zaflertuvaat na istata i si ima diskusija na stavovi i karenje i inaetenje bezrazlika dali nekomu se navistina slucuva problemot
A so e bitno, oduvek trol otvara random tema i lugjeto zaflertuvaat na istata i si ima diskusija na stavovi i karenje i inaetenje bezrazlika dali nekomu se navistina slucuva problemot
хахаххах моја грешка не нагласив..за брат ми прашувам Многу тешко може да најде некое девојче што ќе се поклопат...он малку си пребира ама и тешко му се појавува некоја. Некористи баш ФБ, не излага по кафичи и диска, се е со исти луѓе... инсче има 35 години и пуши марихуана и затоа напоменав некоја по кул као по опен мајндед
Зависи колку е кул и отворен типот, знаев неколку жени кои беа на хорс па не можеа да си најдат дечковци, таман брат ти да го споиме со една...мислам ако е кул и отворен
Зависи колку е кул и отворен типот, знаев неколку жени кои беа на хорс па не можеа да си најдат дечковци, таман брат ти да го споиме со една...мислам ако е кул и отворен
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.