Шознам, стварно ме стави во незгодна ситуација.
Се знаеме 10тина години, но таа не ме виде дека ја видов, несакам да му речит лажит не го слушај пошо нејзе ќе ја вервит.
Ако ја начекам пак ќе и одам да се поздравам, па ќе ја прашам нејзе кај и е дечко и.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
ТЕК тогаш биди сигурен дека ќе те намести кај другар ти и ќе се скарате, а најлесно е со тоа што ќе му каже дека и се пушташ и си ја гибал
Прашањето е, ако некоја тебе те прави магаре дали сакаш другар ти кој те знае десет години да ти каже или да те остави да ти растат роговите?
Кажи му, ако е маж ќе си гризни јазик, ќе ја провери и сигурно лесно ќе ја провали. Штом ТИ си ја начекал некаде, тогаш и тој ќе ја начека кога ќе има ваква информација од тебе. Ако е пицајзла и плачипиче ќе оди да се расправа со неа и на крај двајцата ќе те најдат виновен тебе. Зависи колку му цепи лејката на другар ти.
А и ти ќе си дознаеш што другар ти е, од друга страна
@Utopia123 дали твојот дечко покрај тоа што е прекрасен има барем малку самопочит?
Сигурно немаш 13 години, туку ги имаш повеќе, па според тоа не треба да зависиш од твоите родители и особено од комплексот „што ќе речат комшиите“.
Да сум јас на место од дечко ти или пак ако е некој постабилен малце во карактер или ќе ти остави простор да си ја средиш ситуацијата со твоите ПОД ИТНО или ќе ти кажи поздрав и со здравје.
Толку е едноставно.
Возрасни личности да кријат врска оти шо ќе речеле комшиите.
Искрено, комшиите може да се ебат во газ. (пример)
Живејте го животот луѓе, еден е, нема репризи... А тоа комшиите, родителите и сФе остало... може да им речете само едно „фала“ и да си терате како ви е ќеиф.