Makaron
КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
- Член од
- 16 јули 2014
- Мислења
- 7.612
- Поени од реакции
- 11.740
Неговата со друг, лошо пишав.Да ја начекаме нашата девојка со друг, или да ја начекам неговата?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Неговата со друг, лошо пишав.Да ја начекаме нашата девојка со друг, или да ја начекам неговата?
И да му кажеш и да не му кажеш па ти ќе бидеш крив. Од една страна ќе мисли дека сакаш да му наштетиш, а ако не му кажеш и дознае дека варала па ќе бидеш крив, зошто не си кажал.Неговата со друг, лошо пишав.
Единствено доколку има докази да каже, во спротивно ќе биде љубоморниот пријател што му се меша во врската.И да му кажеш и да не му кажеш па ти ќе бидеш крив. Од една страна ќе мисли дека сакаш да му наштетиш, а ако не му кажеш и дознае дека варала па ќе бидеш крив, зошто не си кажал.
Се зависи од личноста како ќе го сфати тоа, никако не си.
Цси Мајами не ти е ова со доказивеЕдинствено доколку има докази да каже, во спротивно ќе биде љубоморниот пријател што му се меша во врската.
Искрено, и јас сакам да знам доколку мојот партнер е фатен на дело ама со докази, а не рекла казала.
Многу е глупа ситуацијата, незнам и колку ти е близок, од детство другар. А од друга страна па кога ќе согледаш глупаво е да гледаш како го прави мајмун, тоа никој не го заслужува според мене.Е малце чуствителен.
Ќе си ќутам, освен ако не ме праша нешто.
Шознам, стварно ме стави во незгодна ситуација.Цси Мајами не ти е ова со доказиве,, само ако му најдеш у мобилен разговори, пораки и итн. Или да го видиш со свои очи дека е со друга.
Многу е глупа ситуацијата, незнам и колку ти е близок, од детство другар. А од друга страна па кога ќе согледаш глупаво е да гледаш како го прави мајмун, тоа никој не го заслужува според мене.
ТЕК тогаш биди сигурен дека ќе те намести кај другар ти и ќе се скарате, а најлесно е со тоа што ќе му каже дека и се пушташ и си ја гибалШознам, стварно ме стави во незгодна ситуација.
Се знаеме 10тина години, но таа не ме виде дека ја видов, несакам да му речит лажит не го слушај пошо нејзе ќе ја вервит.
Ако ја начекам пак ќе и одам да се поздравам, па ќе ја прашам нејзе кај и е дечко и.
I zaso da mu kazes be? Jas NE. Toa edna devojka ili decko ako si "sharaat" nastrana toa si e nivna licna , pesronalna i intimna stvar. Ako na drugio mu smeta, toa e negov problem so ljubomorata. Ako ne ti se svigja nekoj takov kakov sho e , prijatno. Ne treba da ocekuvas nekoj drug da se promene u sklad so tvoite zelbi.Ако ја начекате девојката на другар ви ќе му кажите ?
Замисли си ја обратно ситуацијата. Кога ти би бил на негово место, а тој на твое, дали ти би сакал тој да ти каже? Ако да, и ти него кажи му.Шознам, стварно ме стави во незгодна ситуација.
Aко некој смета дека е подобро да не знае дека девојка му оди со други мажи, тогаш не знам и зошто ти е таков пријател. Мислам, негова работа, само што јас не би се дружел со таков.Да ама некој па ќе дојди и ќе ти речит ради тебе имам проблем за решавање.