- Член од
- 29 септември 2017
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 102
Здраво другарчиња,
Би сакал да побарам совет од вас зашто ми е потребна голема помош, ве молам сфатете ја темата озбилно и дајте ми совет како да се соочам.
Има една девојка со која почнав од пред неколку месеци да се гледам и се што повеќе се дружевме, се повеќе сфаќав дека таа е најблиску до моите „највисоки стандарди“ на секое ниво. Најчудното е тоа што имаме потполна 100% доверба и искреност и потполно се си кажуваме. (не сум наивен, навистина е искреност иако е тоооллкууу ретко).
Мојот проблем е што се заљубив и еден ден и кажав баш она што чувствував. Таа не беше изненадена туку ми кажа дека и јас и значам и дека ме сака но не сака врска со мене. Сака да се гледаме, сака да сме искрени и интимни но не сака врска со мене. Зошто? Не сака да го расипе ова што го имаме.
Малку сум збунет затоа што премногу си одговараме и потполно се што е интимно сме споделиле а сепак ништо повеќе нема кај неа, ме чувствува како пријател со кој премногу е искрена и гледам дека тоа многу и треба. Но мене ми треба повеќе затоа што ми е смачено да бидам тој пријател на кој му се жалат кога некој сељак ке ги повреди.
Што мислите вие околу ова? Би сакал да слушнам што вие мислите детално за ова. Целта ми е или да ја отсакам (што би било многу тешко) или да се случи некое чудо па да се сменат работите.
Поздрав4е
1. Нема 100% доверба меѓу вас, поготово не од нејзина страна, не се залетувај. 2. И` значиш, ама ништо повеќе од другарски. 3. Какво е тоа гледање, сакање да сте искрени и интимни,а да не сте во врска? Мување? Секс? Friends with benefits? 4. Ти сметаш дека си одговарате, можеби таа не смета. 5. Бегај дур е време.[DOUBLEPOST=1512337428][/DOUBLEPOST]
Вртите вртите вртите веќе 7-10 страни и сите сте согласни дека прв удар е физичкиот изглед, се друго иде после. Само го кажувате тоа со други зборови