Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Се зајбаваш тоа сака да каже, како бе некоја да ми допре к.. 10 минути додедка спијам и јас да не се разбудам уште првиот добир ке се разбудам... свесна ли си што пишуваш... или он се зафркнал со тебе преправајќи се дека спие или ти се зафркаваш со нас

Се зајбаваш тоа сака да каже, како бе некоја да ми допре к.. 10 минути додедка спијам и јас да не се разбудам уште првиот добир ке се разбудам... свесна ли си што пишуваш... или он се зафркнал со тебе преправајќи се дека спие или ти се зафркаваш со нас

А што ако има цврст сон?

А што ако има цврст сон?
Онда треба да и кажеш да пази... среќа ти си и масирал к.., а ако е со друштво некој може да и лупне к.. у уста ако до толку му е цврст сонот и овој да не осеќа

Zdravo,veke podolgo vreme me maci barem za mene eden seriozen problem.Se zaljubiv vo edna devojka za koja slusam losi muabeti, deka odela so drugi ,ali i pocesto ja gledam kako flertuva so drugi maski a zgora na se nekoj moj kolegi mi se falat deka ja dogovorile (mada mislam deka lazat) i se toa mene strasno me pogoduva.Probuvam veke nekoe vreme da ja zaboravam no sekogas koga ke ja vidam ne mozam da i odoleam. Se plasam ako prevzemam nesto pokonkretno i dokolku bi imal vrska(a mislam deka moze da bide) ke bidam povreden vo idnina, a podocna i ismean od drugite.Sakam da slusnam mislenje od vas kako bi postapile dokolku se naogjate na moe mesto ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom