Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
aman bre luge jas ne ve prasav za da mi kazuvate dali e vo red ili ne? pa jas sum svesen deka ne e vo red i deka e opasno i tn. jas ve prasav sovet kako da ja ubedam na sredba. sepak vi blagodaram i znam deka ne sne na 15 god. ama nemojte so osudi zasto siguren sum deka i vas vi se slucilo da posakate da ja sretnete bivsata ljubov pa vie priznale ili ne. sepak blagodaram :)
Да била љубов ќе траела. Ако имаш проблеми и незадоволства во бракот а мислиш дека не можеш да ги средиш посетете брачен советник...
И да ја убедиш еве, што... ќе се исексате и ?! Веќе третата средба ќе се презаситите, еве нека биде и десетата... И што после, ќе бараш некоја друга со која си бил во љубов. Секое чудо трар 3 дена, а после е..ње нема кајање. Седи мадро, да не останеш со патлачето у раце, а ќе останеш порано или подоцна, тогаш долната глава нема да ти даде решение ;) така да неа користи ја на право место, повеќе мисли со горната.

Aj eden sovet za mene. Ozenet sum veke 10-tina godini. Se najdovme na fb so bivsa devojka so koja bevme vo vrska poveke od 2 god. Iskreno mnogu ni bese ubavo dodeka bevme zaedno no ete neznam kako se razdelivme.mazena e i taa. Si pisuvame si muabetime si se podsekame na vremeto i epten sakam da se vidime a osekam saka i taa no se plasi. Pa ajde sovet kako da ja ubedam na sredba? A ne ziveeme vo ist grad.
Земи и број на телефон.Кога е во можност поканија на средба некаде каде на неа и е попрактично. Нека биде обичен кафе муабет. Ако сака таа ќе прифати, не треба да ја убедуваш.Жените прават тоа што сакаат без убедување и напнување .Едно кафе муабет не значи ништо, а и вие ќе видите што чувствувате.Со среќа!

Aj eden sovet za mene. Ozenet sum veke 10-tina godini. Se najdovme na fb so bivsa devojka so koja bevme vo vrska poveke od 2 god. Iskreno mnogu ni bese ubavo dodeka bevme zaedno no ete neznam kako se razdelivme.mazena e i taa. Si pisuvame si muabetime si se podsekame na vremeto i epten sakam da se vidime a osekam saka i taa no se plasi. Pa ajde sovet kako da ja ubedam na sredba? A ne ziveeme vo ist grad.
Дан те разберит жената ти па дан ми те подберит со сукало в колејнци на спање, па да ми се зачудиш шо те нашло, сеј си мадро на тука.

Сериозно морал му продавате? Ко демек дете е па ќе го научите. Или дајте му совет или игнорирајте го.

Сериозно морал му продавате? Ко демек дете е па ќе го научите. Или дајте му совет или игнорирајте го.
А шо совет треба да му дадеме ?
Кога и како да го стави кондомот, во кој мотел/хотел да се видат ?

:tapp::tapp:
Ја мислам дека не треба да се игнорира.
Е добро ај вака.
Кажи и: Дај ма еден живот е, да со го дадеме еднаш двапати. Ќе ќутиме нема никој да дознае, шо знаеш може ќе ни се уарни па ќе си се онадиме. Еве жими деца нема на никој да кажам освен на форумџии. Ај па и ти ко мало дете се понашаш, децата големи ти се, па нема да мора да се замараш дека ќе сакаат да ги бациш кога ќе си дојдеш дома после секс, ако нели сакаш да си праЈме 69... Ок е советов?! Сачувај Боже, кај глеаме да му залепиме една преку екран да се освести да не си заебе живот, па уште не чиниме. Па нек си клеца онда како и сите. Па нек се разведува нека си зафркне живот, тоа не му бега, ако не сеа за година две сигурно. Знаеш на таа и е поинаква отколкуна жена му... :tapp:

Последно уредено:
Ne deka go odobruvam, ama kako go napadnavte mislis sve poshteni nikoj nikogo ne varal, DA sigurno ;)

Ne deka go odobruvam, ama kako go napadnavte mislis sve poshteni nikoj nikogo ne varal, DA sigurno ;)

Напад?
Ти не ја читаш темава кога е обратна ситуацијата, женско да има пишано дека е во план да изневери некој. Ова не е напад, ова беше ништо, многу лесно се изваде мажулево. ;)

Сепак, оди нека ти објасни некој што е јавен форум.

:tapp::tapp:
Е добро ај вака.
Кажи и: Дај ма еден живот е, да со го дадеме еднаш двапати. Ќе ќутиме нема никој да дознае, шо знаеш може ќе ни се уарни па ќе си се онадиме. Еве жими деца нема на никој да кажам освен на форумџии. Ај па и ти ко мало дете се понашаш, децата големи ти се, па нема да мора да се замараш дека ќе сакаат да ги бациш кога ќе си дојдеш дома после секс, ако нели сакаш да си праЈме 69... Ок е советов?! Сачувај Боже, кај глеаме да му залепиме една преку екран да се освести да не си заебе живот, па уште не чиниме. Па нек си клеца онда како и сите. Па нек се разведува нека си зафркне живот, тоа не му бега, ако не сеа за година две сигурно. Знаеш на таа и е поинаква отколкуна жена му... :tapp:
А гледаш што иам ја понапред напишано или чисто пробуваш само паметна да се направиш ?
Ако е второво, тогаш не ти иде многу добро...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom