Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено многу ми беше страм да прашам, ама морам некому.
Веќе една недела нешто се пишувам со еден дечко, се знаеме и во живо.
Мене ми се свиѓа и ме праша за излегување му реков ќе се договориме.
Се е супер, само ме нервира тоа што многу пати ми има пишано низ разговор демек многу убаво тело имаш итн... Така имам впечаток како само ради телото излегува со мене
Така ми кажа и другарка ми ..
Дали навистина има врска тоа што го зборува?
Дали само заради тоа би излегол со мене ?

Има врска тоа што го зборува.
Да, би излегол со тебе само ради тоа што си му згодна/секси, како год.

Ништо не губиш ако излезеш со детето, ипак при фб муабет може различна слика да добиеш. Со муабет во живо можеш да процениш што бара/сака.

Значи се гледав со еден 4 месеци и се си беше супер,одлично. И кога од еднаш типот вика дека некел девојка,уствари незнаел што сака.. Јасно ми беше дека неке да биде веке со мене и секако го баталив,некам луге што незнаат што сакаат во животот. Арно ама од тогаш знае да ми сврти некој глуп муабет и као дека сакал нешто интересно да му се дешава у животот а незнае што и пак ке кажам неке девојка?? Дај објаснете ми го феноменов од МАЖЛЕ? Значи не барам совет туку само мислење :yid:

Бегај од било кој што не знае што сака и не знае што му треба во моментот, ама може вака, може онака.
Тоа ти се пички, кои се однесуваат бетер од жена во ПМС.

Сака да те брца ама нејќе озбилно. Тури му пепел, you ain't no hollaback girl :neetaka:

Хаха јасно ми е,ама се зезнал за тоа,малу појќе.. Очигледно треба да почнам да се коцкам пошо у љубави срече немам :angel:

Искрено многу ми беше страм да прашам, ама морам некому.
Веќе една недела нешто се пишувам со еден дечко, се знаеме и во живо.
Мене ми се свиѓа и ме праша за излегување му реков ќе се договориме.
Се е супер, само ме нервира тоа што многу пати ми има пишано низ разговор демек многу убаво тело имаш итн... Така имам впечаток како само ради телото излегува со мене
Така ми кажа и другарка ми ..
Дали навистина има врска тоа што го зборува?
Дали само заради тоа би излегол со мене ?

ne znaci...
Ako realno ti se dopaga tipot probaj da izlezete ...e dur togas ke ti se razjasnay rabotite dali e radi toa ili radi drugo..sekako po razgovorot sto kego vodite i kade mu gledaat ocite ...probaj ne gubis ;)[DOUBLEPOST=1423332658][/DOUBLEPOST]
Па тоа е проблемот, мене ми треба одма некоја да ме спаси а не по 1-2 месеци.
Знам дека нема иднина врскава, ама и штета одма се да пропадне, никој нема да разбере се надевам за краток период додека да се снајдам. И не е морално, но што да правам.

trpenie spasenie drugar...nemozes se vo eden den ...vremeto e lek za se...imaj trpenie ke ja zapoznaes i vistinskata...a samo vaka ako izbrzuvas ke utnes sigurno.

ne znaci...
Ako realno ti se dopaga tipot probaj da izlezete ...e dur togas ke ti se razjasnay rabotite dali e radi toa ili radi drugo..sekako po razgovorot sto kego vodite i kade mu gledaat ocite ...probaj ne gubis ;)[DOUBLEPOST=1423332658][/DOUBLEPOST]

trpenie spasenie drugar...nemozes se vo eden den ...vremeto e lek za se...imaj trpenie ke ja zapoznaes i vistinskata...a samo vaka ako izbrzuvas ke utnes sigurno.

А што сакаш да ти каже?Дека имаш цицка и кога ќе те притисне рака му пропаѓа до ребрата ли?Нормално дека ќе ти рече дека имаш убаво тело,и плус дека сака да ти го бапне..Само тоа ти го вика измеѓу редови..Кога ви викаме дека сте дебели не ви чини,кога ви викаме дека имате убаво тело не ви чини..Па кој мој тогаш сакате?

Има ли некој поискусен што знае да ја одвои ејакулацијата од оргазмот со стегање на PC мускулот?

Aj eden sovet za mene. Ozenet sum veke 10-tina godini. Se najdovme na fb so bivsa devojka so koja bevme vo vrska poveke od 2 god. Iskreno mnogu ni bese ubavo dodeka bevme zaedno no ete neznam kako se razdelivme.mazena e i taa. Si pisuvame si muabetime si se podsekame na vremeto i epten sakam da se vidime a osekam saka i taa no se plasi. Pa ajde sovet kako da ja ubedam na sredba? A ne ziveeme vo ist grad.

Aj eden sovet za mene. Ozenet sum veke 10-tina godini. Se najdovme na fb so bivsa devojka so koja bevme vo vrska poveke od 2 god. Iskreno mnogu ni bese ubavo dodeka bevme zaedno no ete neznam kako se razdelivme.mazena e i taa. Si pisuvame si muabetime si se podsekame na vremeto i epten sakam da se vidime a osekam saka i taa no se plasi. Pa ajde sovet kako da ja ubedam na sredba? A ne ziveeme vo ist grad.
Ти си ја бараш бељата како што гледам. Веројатно и на двајцата ви е поубаво кога се потсеќате на вашата врска во споредба со бракот, ама тоа е и нормално - во врска има помалку обврски одошто во брак. Ако се видите, веројатно ќе се потсетите на уште нешто од врската, кое исто така претпоставувам било многу добро. :backa:! А бидејќи повторувањето е мајка на знаењето, ќе почнете почесто да го праите тоа, се додека не ве фатат... И така ќе бидне прекрасен крај на два брака, сигурно со по некое дете у секој. Гледај си го бракот, жената и децата... А од бившите подалеку, да не станете и вие бивши! :)

Седи си мирен и не си го расипувај бракот заради некоја си бивша љубов.

А да ни дадеш ти фб од жена ти па да и пратиме ние скриншот од твоево желбиче ?

Вакви работи никад, ама никад не завршуваат добро. Под итно прекини секаква комуникација со бившата, и со тек на време ќе се изладиш. Освен ако си спремен да фрлиш 10 години у вода, и ако она е спремна да го упропасти нејзиниот брак. Али за моментални искри не вреди. Па ти си знаеш.

Осеќам ќе има јако дупење тука..Тргај и ич да не се мислиш,еднаш како ниеднаш..Јас да сум на твое место одам одма..Секако од друг град е,и нема шанса да се сретнете пак..Знаеш како треба ти,полека ова-она,излажи ја дека случајно ти испаднала работа во нејзиниот град,па на брзање да се видите (т.е поебете)

ja vidov slucajno temava. od amna nemam vlezeno vo forumov. i jas go imam slicniot problem. jas so soprugata pred da imame deca i ne bese tolku strasno ama sega eve veke 6 godini mozebi 1 do dvapati mesecno imame sex. izgovorot e deka nemozi koga tie tuka spijaat a ako ne na spalna ne mozela da se opusti i koga decata spijat zimno vreme vo toplo nea na spalna i bilo ladno ne mozela koga i studi i sl. ve molam nekoj sovet?

Eве едно мислење од друга тема од човеков.

Епа кога жена му не му ги празни јајцата, спермата удира во глава и ќе си бара да клецне нешто на страна.

Пробај среди си го сексуалниот живот со жена ти, може ќе ти се намали желбата за бившата.
И обавезно бриши пораки на ФБ после секое допишување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom