ok fala vi mnogu dosta e zaboravete

[DOUBLEPOST=1423824355][/DOUBLEPOST]
uf kolku samo svetci i svetici imalo na forumov. vi se voshituvam. Eeeej alo razbudetese zosto ste na tema LJUBOV I SEX ? neli e toa malku nenormalno za normalni luge sto se vo brak ? so isklucok na tie sto nese i so seta pocit na tie sto se. nesakam nikogo da navredam ama covek sto ne pomislil da izneveri pa makar i samo so mislite ne bi otvoril ovde pa uste i soveti da dava. uste ednas so seta pocit do site i Vi se izvinuvam ako navrediv nekogo.[DOUBLEPOST=1423824577][/DOUBLEPOST]
sakav da kazam nemoralno za moralni ne mislev nenormalno sory
Види вака, ти сакаш да го направиш тоа и ќе го направиш ако да ти се даде прилика. Тоа го сфативме.
Тоа е твој избор, секој нели си живее според желби и можности, јас туѓи избори не коментирам, секој со своето.
И себичен си, ама и тоа не е битно.
Не станува збор за осудување, како бе сакаш тука некој да ти дава совети како да си ја плеснеш бившата додека имаш жена и брак?
Сакаш аплауз да ти дадеме, па уште и совети како да имаш швалерка?
Па не знам кој би го направил тоа, па уште на јавен форум.
Твој си е животот, пријателе, и терај си го како знаеш и умееш, тоа се твои избори и одлуки, чии последици ќе треба да си ги трпиш. Такви работи секогаш имаат последици.
Никој од тука не се прави светец, само не сака да ти даде совети како да си плескаш швалерка, што е сосема разумно. Неразумно е да бараш совет на јавен форум како да ја плеснеш бившата.
Толку од мене.