Angel4eeee
Ke vi kazam po nekolku godini :D
- Член од
- 7 март 2014
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 14
Ja odbiram ljubovta koga se znae deka e vistinska 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100.000 evra![]()
Ако частиш идам и јас.Ajde, eden rucok nekade samo..
Убава песна нема шо и јас сонувам за голема љубов ама реалноста секогаш ми влепува жежок шамар и ме потсеќа дека живејме во материјалистички свет,за жал.Не можеш да одговараш ти во мое име или во некое трето. Ете јас кажав дека не е се до парите. Што ке ти донесат парите освен моментална срека? Ке ги потрошиш додека трепнеш, и на крај што ке направиш?
И тие што велат... ке го одберам партнерот ама што ке јадеме? Аман бе, имате мозок да заработите за нормален живот.
Инаку.. Знам дека Тајзи не е посакуван овде на форумот но во една песна многу ја зборува вистината..
Парите́ се како дрога
Не те мава – земаш нова
Не значи́ дека си среќен
Со тоа што си богат
Парите́ се како жена
Не ја работиш – ти бега
Барај среќа, љубов, парите,
Еден ден ти ќе ги немаш
Или пак...
Убаво е кога имаш пари, не да не
Скитање и трошење, шмркање и пиење
О, је, је, је, је, ти си елементот
Еден ден ќе немаш, е тоа е моментот!
Have a nice day![]()
Убава песна нема шо и јас сонувам за голема љубов ама реалноста секогаш ми влепува жежок шамар и ме потсеќа дека живејме во материјалистички свет,за жал.
доколку ти се понуди цел живот да живееш без љубов но во замена за тоа да добиеш милионче ти би одбрала сепак милионче? Доколку одбереш милионче тогаш од самиот старт правиш огромна грешка бидејќи парите не можат да заменат некои работи во животот тоа е факт и тоа е нешто што не може да се промени.Па веќе ако морам да бирам би одбрала милионче.Иако не сум ниту идеалист,ниту материјалист.Мислам дека љубовта поминува односно илузијата за љубовта,а парите се трошат.ИНДИВИДУАЛНОСТА и ТОА ШТО СИ е најбрилијантно да не бидат компромитирани,барем колку повеќе се може тоа.