L.A. Noire

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Kako be dali ke mi ja pusti kpuk eden prasanjeto e dali ke mi secka kolku jako pc imam neznaes ti !!!
Позборувај ми за тоа колку ти е јако пц-то. И внимавај малку на речникот, не си на нива.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.369
Поени од реакции
5.761
Позборувај ми за тоа колку ти е јако пц-то. И внимавај малку на речникот, не си на нива.
Јас имам јак компјутер колку толку ја игра на медиум и сето тоа пред 2-3 дена ја пуштив за прв пат ја играв без сецкање и слично..едноставно без проблеми не бев дома 3 дена поради приватни обврски се враќам ја пуштам играва ми кочи многу не се игра ај помош ако може :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Јас имам јак компјутер колку толку ја игра на медиум и сето тоа пред 2-3 дена ја пуштив за прв пат ја играв без сецкање и слично..едноставно без проблеми не бев дома 3 дена поради приватни обврски се враќам ја пуштам играва ми кочи многу не се игра ај помош ако може :)
Ја немам играва па незнам колку можам да ти помогнам бидејќи незнам колку е оптимизирана. Но пробај да ги изгасиш непотребните процеси во позадина, а во најлош случај може да е и вирус.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Да не имаш ставено некој апдејт на Windows, и тоа игра голема улога може да прави проблем до целиот систем

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
na amd 4200 dual core, 2gb ram, en8800gts 640ram secka pa rastura. Na istiov kompjuter na 1024 low super odese mw3, a bf3 po maalku seckase. Ke moram na ps3 da ja igram LA Noire:icon_lol:

Член од
24 ноември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
22
Значи ,искочи fix од помалку познатиот ,но сепак полека се гради ,лик,jackfuste ,кој може да се најде како јузер на 3dRage форумот. fix-ot е за 30 fps рампата ...истиот лик ја има отклучено и star wars unleashed 2-баш ја симнувам сега и неа ,да ја поиграм овојпат како "човек" :)

Член од
28 ноември 2011
Мислења
80
Поени од реакции
3
Дали мозе некој да ми даде LINK да ја симнам играва зосто прочитав на едно место не била во ред.Само побрзо не ми се чека :)

Член од
28 ноември 2011
Мислења
80
Поени од реакции
3
Почнав да ја симнувам L.A. Noire многу споро се симнува со 200kb/s дали и кај вас е толку споро ?

D

dystopian

Гостин
Значи ,искочи fix од помалку познатиот ,но сепак полека се гради ,лик,jackfuste ,кој може да се најде како јузер на 3dRage форумот. fix-ot е за 30 fps рампата ...истиот лик ја има отклучено и star wars unleashed 2-баш ја симнувам сега и неа ,да ја поиграм овојпат како "човек" :)
Може линк друже, барав низ гугл али не најдов... :)

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
kako ne najdovte, pa vi kaza covekot: noire jackfuste fix
pisi na google i imas torrent od piratebay.

D

dystopian

Гостин
kako ne najdovte, pa vi kaza covekot: noire jackfuste fix
pisi na google i imas torrent od piratebay.
Ја пишав само l.a noire jackfuste и ништо не излезе.

Ама еве сега најдов, сепак фала. ;)
--- надополнето: Dec 1, 2011 9:21 PM ---
Ali kurac, mojata verzija e theta a ova raboti samo so skidrow, sega neke ni da se pusti...

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751

Imas na zamunda krak skidrow za tvojata verzija(L.A. Noire: Crack Only for THETA [SKIDROW]), pa posle stavi go toj fiks od piratebay. Drugo ne mi padja na pamet.

Kajgana Shop

На врв Bottom