- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 895
- Поени од реакции
- 64
Прашање е дали воопште ќе ти се уклучиImam 3 g ram,9500 gt,Intel Pentium D dali ke mi secka?
Прашање е дали воопште ќе ти се уклучиImam 3 g ram,9500 gt,Intel Pentium D dali ke mi secka?
Позборувај ми за тоа колку ти е јако пц-то. И внимавај малку на речникот, не си на нива.Kako be dali ke mi ja pusti kpuk eden prasanjeto e dali ke mi secka kolku jako pc imam neznaes ti !!!
Јас имам јак компјутер колку толку ја игра на медиум и сето тоа пред 2-3 дена ја пуштив за прв пат ја играв без сецкање и слично..едноставно без проблеми не бев дома 3 дена поради приватни обврски се враќам ја пуштам играва ми кочи многу не се игра ај помош ако можеПозборувај ми за тоа колку ти е јако пц-то. И внимавај малку на речникот, не си на нива.
Ја немам играва па незнам колку можам да ти помогнам бидејќи незнам колку е оптимизирана. Но пробај да ги изгасиш непотребните процеси во позадина, а во најлош случај може да е и вирус.Јас имам јак компјутер колку толку ја игра на медиум и сето тоа пред 2-3 дена ја пуштив за прв пат ја играв без сецкање и слично..едноставно без проблеми не бев дома 3 дена поради приватни обврски се враќам ја пуштам играва ми кочи многу не се игра ај помош ако може![]()
Да не имаш ставено некој апдејт на Windows, и тоа игра голема улога може да прави проблем до целиот системЈас имам јак компјутер колку толку ја игра на медиум и сето тоа пред 2-3 дена ја пуштив за прв пат ја играв без сецкање и слично..едноставно без проблеми не бев дома 3 дена поради приватни обврски се враќам ја пуштам играва ми кочи многу не се игра ај помош ако може![]()
Може линк друже, барав низ гугл али не најдов...Значи ,искочи fix од помалку познатиот ,но сепак полека се гради ,лик,jackfuste ,кој може да се најде како јузер на 3dRage форумот. fix-ot е за 30 fps рампата ...истиот лик ја има отклучено и star wars unleashed 2-баш ја симнувам сега и неа ,да ја поиграм овојпат како "човек"![]()
Ја пишав само l.a noire jackfuste и ништо не излезе.kako ne najdovte, pa vi kaza covekot: noire jackfuste fix
pisi na google i imas torrent od piratebay.