Си гледал некогаш ракомет?
Од 13 години пратам ракомет. 14 години по ред непрекинато гледам ракомет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си гледал некогаш ракомет?
Од 13 години пратам ракомет. 14 години по ред непрекинато гледам ракомет.
Епа ако сака да игра Македонија на Олимпијада мора да научи и да се носи со притисокот, ако не знае да се носи значи и не заслужува да игра на истата. Доста со вакви глупости.![]()
Единствена причина поради која Македонија би можела да загуби е притисокот. Како од медиумите така и од таквите како тебе.
![]()
Единствена причина поради која Македонија би можела да загуби е притисокот. Како од медиумите така и од таквите како тебе.
![]()
Незгоден тим ни се Унгарија, знам дека ако сакаме да се сметаме за сила не треба да се плашиме на никого ама мора да се покажува респект кон сите противници, особено оние кои ни се boоgie. Во спротивно, ќе ни се деси нешто како што ние им се десивме на Полска и Чешка и останато...
А другите два натпревари, во колку часот ги играме?Распоредот во денови се знаеше уште после Европско само сега се додадоа времињата на одигрување првиот дуел со Унгарија е од 14:45, 6ти Април е петок!
Makedonija-Ungarija (6 april 14:45)А другите два натпревари, во колку часот ги играме?
Мислам дека ти е погрешен распоредов, последниот ден играме со Шведска, бар јас така се сеќавам, знам дека имаше некои промени, е сега дали ти го имаш првиот распоред или тој финалниот не знам. На Wikipedia е така како што кажувам јас. Ама на IHF е како што кажуваш тиMakedonija-Ungarija (6 april 14:45)
Makedonija-Svedska (7 april 16:00)
Makedonija-Brazil (8 april 14:45)
Kako sto e najaveno, direkten prenos od natprevarite ke vodi Sitel...![]()
hm..dobro..ne gledam nekoja razlika