Квалификации за СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2022

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
ко шо изигра бугарија 1-1 со Италија, можеме ние бар да тепаме. Ама може и да не рутинираат лесно 3-0. Све бива.
Па после ко шо разбрав па Португал се паѓа, ако идеме и на таа логија Србија ги тепаше 1-2. Абе не знам сварно... Не дека имаме некои шанси, али... Реално најслаби сме од сите тука според мене, ко шо кажа Џонтра. И Русија да паднеше ќе не спржеше. И Шведска па дури и Шкотска. Тоа се можностите сеа за сеа, најслабата репрезентација у баражов сме убедливо, реално ако глеаме на работиве.

Најуба солуција Италија па Португалија/Турција па ако не ги поминеме овие шо бараме на Светско башка товар нема, релаксирано ќе влеземе зш некој ко Шкотска ќе не одуваше 3-0 лагано ќе кубевме коси и ќе почневме да славиме пак ден на дрвото само ќе ни нарушеше атмосфера на следни квалификации за Евро вака опуштено па дај шта даш

Како ја направивте Шкотска, мислиш Ливерпул или Баерн Минхен се. :popce:

Едвај 1-0 дома изиграа со утепаната Молдавија, ама битно нас ќе не сотреле со многу. Епа нека повелат на квалификации за ЕП.

Многу лоша идеја е ова со СП на две години. Кај ќе најдат термини за сите квалификации и турнири еден Господ знае... Ама се додека УЕФА и КОНМЕБОЛ се против не верувам дека ФИФА на своја рака ќе донесе одлука.

ideata e da se unistat kontientalnite prvenstva a so toa i uefa i conmbol... nema da se sluci

Канада - САД 2-0 :kuracc:

И без Дејвис на двете средби, паднаа Хондурас на гости (а пред 7 години тука Канада изгуби 8-1), а сега и Америве. Канада е прва во КОНКАКАФ со +4 предност. Победа на гости за неколку дена кај Ел Салвадор мислам дека може да биде доволно за пласман во Катар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom