Квалификации за ОИ Лондон 2012 - Каракас ( 2 - 8 јули, 2012)

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Абе како играат Нигерија? Сеа глеам на резултати јале по капа Грциве :D Само ме чуди што Нигерија ги тепа и Литванците така да опето ќе е доколку играме со нив....

Абе ја битно ја фатив овер и то за пола поен :D па сеа кој тепал не ми е толку битно. Убо е ко ќе губат овие од долу ама мора и ние да тепаме за да биде кефо поголем :vozbud:

Niggas IN Caracas :D

Абе да знаете ич к*р не ме боли што изгуби грчка,мене ми е единствено важно ние да си тепамо.

ВЕЧЕР И ЛИТВАНИЈА СИ ОДИ ДОМА !
Се сложувам.
Како само не ми текна да ги уплатам :(.
Сепак изгледа ќе има само 2 европски екипи на ЛОИ од турниров

Ете зошто го ставив Чековски пред Гечевски :cuc:

Дај да организирамо атентат над она ѓубрено ...
--- надополнето: 7 јули 2012 во 01:03 ---
Ќе се изразим најпростачки шо можем ...
Нека ми го пуша црнечкиве гниде со се она судисконо педерче
Матер им ... крвта нивна :mad: ...

Толку блиску, а толку далеку.
Немам зборој, неможам да повервам шо се случи. :(

Тупурката сам ќе се прошета низ Лондон

Нема да кажам лош збор за нашите момци. Изиграа перфектно прво полувреме. За жал, судиите не „кастрираа“ со личните над Антиќ, Самарџиски и Чековски. Дополнително им помогнаа на Доминиканците во моментите кога се „кршеше“ резултатот.
Не можам да не кажам дека се виде и неискуството на Лазовски. За оваа генерација мораме да обезбедиме врвен тренер. Кога веќе се даваат толку пари за селекторот во фудбалот, може да се пренаменат тие пари во кошарката.
Сепак, балагодарен сум им на кошаркарите за убавите моменти кои ни ги овозможија.

Eдинствена позитивна работа од сево ова е што нема да гледаме партизирани прослави и триумфални капии ;)

Нека се пласираат на секое можно првенство и нека имаат резултати, па колку сака нека има и капии и пичке си материне.

Инаку, жално е што оваа генерација ја испушти оваа шанса што кој знае кога ќе се укаже пак. Имавме квалитет, солидни играчи, добра игра, со не толку добар стручен штаб што се покажа како пресудно, според мене, за неуспехов.
Но, што е тука е. Фала им на сите што дадоа колку што можат на турниров, да се сити живи и здрави па идеме по нови походи.
А у меѓувреме, би било добро да се научиме одбрана да играме, ко што знаевме претходно :)

Следен обид за ефтино протнување политика ќе резултира со бан од тема, па вие како сакате.
Не треба уште набивање на тензија, верувам доволно беше за еден ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom