Квалификации за ОИ Лондон 2012 - Каракас ( 2 - 8 јули, 2012)

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Хахххахаха Спаноулис дефинтивно главен виновник за испаѓањато на јужниот сосед имаше 6/12 за слободни

Реализација на слободните грците имаа катастрофален процент.
Таму нека ја бараат вината за поразот, Нигерија си одигра како и секој меч до сеа.

Хахххахаха Спаноулис дефинтивно главен виновник за испаѓањато на јужниот сосед имаше 6/12 за слободни
Да бе со 25 поени главен виновник, прокоцкаа 15 поени разлика, никој не им е крив.;)

Веднаш да се отвори амбасада во братската ни Нигерија!:D

Sent from my HTC Hero using Tapatalk 2

Леле ле лелелелеле лелел луѓе племето дивјачко и нецивилизирано испадна од квалификациите. Ќе полудам од радост , ова е сон за зекој Македонец, ај да не ги псујам ќе се воздржам ама неможам да престанам да се радувам. Ајде МАКЕДОНИЈОООО победи вечер и се гледаме на ОЛИМПИСКИТЕ игри.

Ова како Македонија да ја гледавме на мечот со Литванија. И стигнаа 15 разлика, грциве шут очаен, Нигерија колектив далеку подобар и ова е првата сензација нема да ме чуди со кого и да паднат да го сплескаат за 3то место а и Русите ќе си имаат мука.

Litvanija izgubi od Nigerija i so toa ja onevozmozi Venezuela da bide vtora.Ako pobedime vecer ke imame poddrska od publikata vo Karakas na mecot so Litvanija.

Да бе со 25 поени главен виновник, прокоцкаа 15 поени разлика, никој не им е крив.;)
Абе он погоди 25 поени и како викате вие за Антиќ дал толку поени ама утнал 10 тројки ,ака и овој џабе дал 25 поени кога пола слободни ги промашил и тоа не се 2 до 4 слободни 12 слободни а играчи како него според мене не би требало под 75 мин да им биде процентот на погодени слободни фрлања

Ебатте црнчугите да се изнеабат Венецуелки вечерва, ептен ми го разубавеа денот. Уствари вечерта. Еве и јас ќе одам за плеснам нешто за нив:icon_lol:

ТООООООООООО НИГЕРИЈАААААААААААААААААААААААААААА ЛЕЛЕ МИ СЕ ИСПОЛНИ ДУШАВА ОД РАДОСТ НЕКА ПАТАТ ДА ИМ ЕБАМ ПЛЕМЕТО ЦИГАНСКО !!!!!! :D

nigeria_flag.gif

НИГЕРИЈА била и ке биде ТЕРМИНАТОРОТ на "ФАВОРИТИ"

1272965532_nigerian-kid-dance.gif

ЗА СИТЕ "ЕКСПЕРТИ " ШТО ЈАДЕА ЛАЈНА ( А НЕМААТ ВЕЗА ОД КОШАРКА) ПРОТИВ АФРИКАНСКИТЕ ЕКИПИ = ГРЦИЈА БИЛЕ ФАВОРИТИ :drk:

ВЕЧЕР И ЛИТВАНИЈА СИ ОДИ ДОМА !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom