Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
До принципот е.
Mислиш ли дека МРТ не сака да ја пренесува утакмицата т.е спортските коментатори што се вработени таму..?
Ете има на групата на ФБ Спорт на МТВ објаснето што и како е, правата за пренос од натпреварите на Работнички биле продадени на некоја агенција (?) .. и не е баш едноставно да се откупат, на крај краева ако коштаат поскапо, а за тие пари може да откупат пример СП Атлетика кое трае недела дена и кое ќе има поголема гледаност, не се мутави да дадат пари за само еден меч..
Друга работа, кај нас има уште десет државни телевизии, не мора (пожелно е ама.. ) да биде тоа националниот ТВ сервис.

Mислиш ли дека МРТ не сака да ја пренесува утакмицата т.е спортските коментатори што се вработени таму..?
Ете има на групата на ФБ Спорт на МТВ објаснето што и како е, правата за пренос од натпреварите на Работнички биле продадени на некоја агенција (?) .. и не е баш едноставно да се откупат, на крај краева ако коштаат поскапо, а за тие пари може да откупат пример СП Атлетика кое трае недела дена и кое ќе има поголема гледаност, не се мутави да дадат пари за само еден меч..
Друга работа, кај нас има уште десет државни телевизии, не мора (пожелно е ама.. ) да биде тоа националниот ТВ сервис.
Друже, имаа објавено дека ќе вршат пренос, најавено на програмата, а сега е избришано, и овој Драган не признава дека имале објавено, демек будали сме ние што сме виделе. Ти океј си со вакво дупење у здрав мозок?

Друже, имаа објавено дека ќе вршат пренос, најавено на програмата, а сега е избришано, и овој Драган не признава дека имале објавено, демек будали сме ние што сме виделе. Ти океј си со вакво дупење у здрав мозок?
Јас знам дека нема да вршат пренос уште коа се паднаа со Трабзон, Драган што има врска со мрт.ком.мк и тие таму што ја куцаат програмата?

Мене не ми треба сајтот на мрт за да дознаам што ќе пренесуваат што не.

Јас знам дека нема да вршат пренос уште коа се паднаа со Трабзон, Драган што има врска со мрт.ком.мк и тие таму што ја куцаат програмата?

Мене не ми треба сајтот на мрт за да дознаам што ќе пренесуваат што не.
Епа мене ми треба и имам проблем со тоа, особено во ситуацијава кај што и плаќаме на самата телевизија за она да не праи... ништо.

Југослав Костовски беше ко кисел купус на вести. Се обрукаа денес за сите пари.
Па што објавуваш е*ате дека ќе давате пренос па после тргате од програма. Е*ате спортските новинари у државава неможат да се састават да се договорат.
Кој ги тркала...

кардозо овај не ли е у бенфика шо играше пред 2-3 сезони

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Дајте од негде асален пренос, мојов цело време прекинува

Браво за Работнички, ептен мушки играат, само вака да продолжат. Трабзон засега не знаат што се дешава.

Саде Ѕвезди у Трабзон. Кардозо, Констант, Каванда, Босингва. Мајстори на фудбалската игра. :D

Раднички (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom