Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има бе три пати дадоа телоп сабајле. За претпоставката не викам не :).
нема да има пренос, телопот и информацијата од веб страната се одстранети.

Ќе има бе три пати дадоа телоп сабајле. За претпоставката не викам не :).
Пред еден саат од прилика, гледав програмата на mrt.com.mk и пишеше 19:50 пренос ќе има сега гледам го имат избришано незнам шо е работата.

Или ништо од преносот или ја преместија утакмицата на МРТ собраниски, а на сајтот имаат програма само од првиот канал. незнам :unsure:
Сакаш да се расправаме сега за пренос?
Кажи ако сакаш стрим на нет :icon_lol:
А можи стримче да дајш ако не е проблем @Aexil Kong :)

Или ништо од преносот или ја преместија утакмицата на МРТ собраниски, а на сајтот имаат програма само од првиот канал. незнам :unsure:

А можи стримче да дајш ако не е проблем @Aexil Kong :)
Како бе ја преместиле утакмциата на МРТ собраниски, не зафркавај o_O

Последно уредено:
Сакаш да се расправаме сега за пренос?
Кажи ако сакаш стрим на нет :icon_lol:
Леле а бе нека идат у к**ац!! :@
Да не го пребацат на Собраниски? Не ми се верува да се толкави ботови да ја најавуваат а да не ја дадат.

Како бе ја преместиле утакмциата на МРТ собраниски, не зафркавај o_O
Ова со собраниски е само моја претпоставка дека ја тргнаја од програмата на првиот канал. Шо не ми се верва бидејќи слушнав дека од Работнички ТВ правата ги продале на некоја агенција и сега та агенција накој сака можи да ги препродава.

Ко што знам Работнички ги има дадено тв правата на агенцијата SVRSA (Брацо) и таа ги препродава, па на МТВ можда им побарале јака пара.

ТРТ 1 со пренос од натпреварот. Си плаќа си пренесува.
Уште еден доказ дека МРТ не е за ништо способна, ем нема ништо на програмата ем не му се фрла пара која ние ја плаќаме...
Не ми е јасно таа агенцијата што има права, кој компетентен ангажирале за да ја снимаат утакмицата, многу е веројатно ТРТ сами да си го реализираат преносот.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom