Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe nemoj da me jebesh, Mamic gi naprai timishte, pred Mamic ne znam ni dali imaat igrano vo Champions League.. Toa sho tipot e retardiran i mafijash i drpa pari e drugo, ama deka go digna klubot go digna..
Заклучивме и сме/сте согласни дека Мамиќ одлично си ја врши работата за да направи заработка, вади млади играчи и ги продава за убави суми. Но фудбалот не е само парите кои ги врти Мамиќ. Смешен клуб е заради атмосферата на стадионот и заради успесите во ЛШ... И ќорава кокошка ќе клукне по некое зрно...
Мислиш Кроација Загреб?Мамич во Динамо Загреб е од 2003 година а имаат и предходно два пати играно во групна фаза 98/99 и 99/2000 само под името Хрватска Загреб. И барем тогаш не ги полнеле сите по група, 98/99 дури и завршиле 2ри пред Порто и Ајакс во групата..
![]()
Заеби Абрамовиќ, богати арапи и слични ствари. Фудбалот е баш за парите и Хрватите имаат одлична политика и во фудбал, а и во други спортови. Создаваат квалитетни млади играчи кои ги продаваат за добри суми, од тоа заработуваат и газдите на тие клубови, а од таквата политика добива и репрезентацијата. Камо ние да имавме барем еден ваков тим. Работнички беше блиску, ама Костовски имаше аманет од татко му
Мислиш Кроација Загреб?Не знам дали тој бил дел од Динамо тогаш, ама други времиња беа тие, не се плаќаше за играчи по 100+ милиони евра.
Љочкиве имаа ненормална среќа,се случува де,еднаш на 100 години.Кукси и Скендербеу од Албанија во плеј оф-от на Лига Европа. Се надевам дека барем едниот ќе добие некој полесен противник
Koja e poentata na postov ?Љочкиве имаа ненормална среќа,се случува де,еднаш на 100 години.
Понекогаш ќе се поклопат неколку среќни фактори.
Видите само како овие од Кукуеши или како ли се викаат славеа после 0-0 против Сараево!
Сега после Металург сигурно државен празник ќе прогласат,цела недела неработна.
Изглегува државниот врв,почнуваат говори од типот: ''Ова е најголем успех на албанскиот спорт во историјата,најверојатно никогаш нема да биде достигнат.''
Дочек на аеродром
Koja e poentata na postov ?
Загреб има/л забележителен успех и на меѓународна сцена и во репрезентацијата. Што се однесува до фудбалот, малите клубови функционираат на тој начин... Пак ќе кажам, и јас би сакал да биде Вардар на тоа ниво, или било кој наш клуб, затоа што ние сме дно дна, полошо од ова можеме само ако сме како Андора. Формирање балканска лига е она од кое што треба да почне да функционира и напредува фудбалот на балканот, до тогаш ќе се гордее балканот со 0 освоени бодови на Динамо во ЛШ... Жално...Не си во право, и за ракомет, тие успеси се направени во период кога ракометот не е воопшто популарен, сигурно и со смешен буџет. Фудбалот е бизнис/спорт каде може да се заработува и кај клубови од типот на Динамо Загреб приоритет е да извлечат што повеќе пари од трансфери. Јас целосно ги оправдувам, пак ќе кажам, штета што Вардар не функционира на таков начин.