Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Глеам сеа Лудогорец се основани 2001:eek:, а види до каде стигнаа за период од 12 год. Ете елиминиран Партизан, у најмала рака ќе играат групи во ЕЛ а можат и во групите од ЛШ ако им се падне некој послаб противник во плеј офот.

Нека земат пример малце кај нас како се води еден фудбалски клуб

Глеам сеа Лудогорец се основани 2001:eek:, а види до каде стигнаа за период од 12 год. Ете елиминиран Партизан, у најмала рака ќе играат групи во ЕЛ а можат и во групите од ЛШ ако им се падне некој послаб противник во плеј офот.

Нека земат пример малце кај нас како се води еден фудбалски клуб
Па лесно е кога имаат неограничен буџет.

Овие смешниве Динамо Загреб пак планираат изгледа да влезат во групите , па да се радуваат вака ако дадат случајно гол

Dinamo Zagreb e futbalska balkanska institucija poslednata dekada,najorganiziran klub,so jaki skauti i epten odlicna transfer politika...i glavnoto, so mafijas kako presedatel :)

Dinamo Zagreb e futbalska balkanska institucija poslednata dekada,najorganiziran klub,so jaki skauti i epten odlicna transfer politika...i glavnoto, so mafijas kako presedatel :)

Odi dokazi mu.... ne be, makedonskite klubovi se podobri od Dinamo Zagreb. :LOL:
Milioni evra napravija samo so samoto uchestvo vo grupna faza na Liga na Shampioni posebno za timovi so mali budzeti kako ovie od balkanov. Izglea ushte postojat lugje koi ne znaat koj uspeh e i da se vleze vo grupna faza, bez razlika dali ke bidesh porazen so 3-0 ili 10-0. Ama toa e, se dodeka bideme vaka plitki u pametov, nema da mrdneme od mrtva tocka.

Smeshnite Dinamo Zagreb. :facepalm: Sho nema da prochitash ej..

Kaj procita deka e smesen klub :icon_lol: i deka ne bilo uspeh da vlezes vo grupi ? :D

Комедија е , не да е смешен . Да се радуваш на 0 бодови , и гол во последната минута од пенал на сите 6 меча што си ги одиграл како да си освоил Лига Шампиони .
Што дека ќе земат пари кога одат во џебови ? Колку публика имаа во Лига Шампиони лани ? Пуно а ? :pos: Туку ајде утре нека им се падне Лудогорец да ги исшамара малце .

Па затоа уствари нашиве екипи не играат ЛШ, знаат дека нема да дадат гол и затоа губат по квалификации. Иначе да сакаа они ќе си влезеа лесно ама срам ќе им беше да губат по неколку гола разлика во ЛШ.

Ne znam sto se smeete, vo pravo e Blade Torch , sto ako odat celo vreme vo grupite koga drugi interesi imaat? Od balkanski stereotipni direktori/pretsedateli kako nivniot nema air gledanje. Ne ja negira velicinata na Dinamo. Za toa pravi muabet toj. Ne sporeduvajte so nasive klubovi aman, za niv i Torquay e institucija.

Е да смешни се Динамо, не освоија ЛШ а цела година играат. Срамота.

Не знам што барате од Динамо ? Толку им е силата.
Исто како да кажете смешни се Арсенал никогаш не освоиле ЛШ.
Глупи муабети.

^Поарно да имат други интереси и да играт во групите од ЛШ отколку да испаѓат од екипи како Портадаун и слични банана екипи.

Ne znam sto se smeete, vo pravo e Blade Torch , sto ako odat celo vreme vo grupite koga drugi interesi imaat? Od balkanski stereotipni direktori/pretsedateli kako nivniot nema air gledanje. Ne ja negira velicinata na Dinamo. Za toa pravi muabet toj. Ne sporeduvajte so nasive klubovi aman, za niv i Torquay e institucija.

Кои се нивните интереси?
Зошто стереотипен претседател, дека играч шо вреди 5 милиони 30 го продава? Не гледаме аир од народот како стока што е и тие така наречени навивачи.

Е да смешни се Динамо, не освоија ЛШ а цела година играат. Срамота.

Не знам што барате од Динамо ? Толку им е силата.
Исто како да кажете смешни се Арсенал никогаш не освоиле ЛШ.
Глупи муабети.
Pa od tolku pati vlaganje vo LS, sigurno moze da se trgne denar nastrana za investiranje vo mladinski skoli, skauti, talenti, podobri igraci...Na drugive golemi evropski klubovi stadionite od po 70 iljadi ili budzetot za plati od po 3 miliona mesecno na bingo da ne im padnaa? Od vakvi raboti se sobiraat pari.

Eve Dortmund se najdobar primer, 2005 od 0 pocnaa, bukvalno. Eve gi sega kade se. Ne zboram za Dinamo da otidnat do finale LS, barem otpor da pruzaat, 5-6 boda da gi zemat. Pa so Stoke taktika ke izvadis barem 5 boda.
--- надополнето: 8 август 2013 во 16:29 ---
Кои се нивните интереси?
Зошто стереотипен претседател, дека играч шо вреди 5 милиони 30 го продава? Не гледаме аир од народот како стока што е и тие така наречени навивачи.
Abre aman, neka go prodade i 200 ako saka. Drug mi e muabetot. Nema vrska, zaebete.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom