Квалификации за ЕУРО 2020

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Холандија две утакмици поред со Германија губи на полувреме и подоцна успева да изедначи...

Ако некого го интересира, прочепкав претходни квалификации за последниве три ЕП, и испаѓа дека просек за второ место во групи со 6 екипи се 20 поени.

Значи ете што треба да ни е целта на овие квалификации. Дваесет поени.

4 down, 16 to go :D

Без победи против конкурентиве дома тоа ќе биде тешко.

Ако некого го интересира, прочепкав претходни квалификации за последниве три ЕП, и испаѓа дека просек за второ место во групи со 6 екипи се 20 поени.

Значи ете што треба да ни е целта на овие квалификации. Дваесет поени.

4 down, 16 to go :D

Без победи против конкурентиве дома тоа ќе биде тешко.
I pomalce ke treba so ogled da sekoj sekogo moze da pobedi osven letonija sto se drva..

Како што кажав, на сите во групава можеме да им се држиме и да играме егал мечеви. Никогаш сме немале ваква репрезентација со толку индивидуален квалитет, особено среден ред и напад. Одбраната ни е преголем проблем, и денес со Словенците, многу некако несигурно ми делуваат нашиве..
Мора да го пофалам Елмас, дали 3-4 пати го имам гледано до сега, ме импресионираше денес. Му се лепи топката на нога, никогаш сме немале таков техничар во репрезентација, до пред 5 години јебени Величе и Остоја Стјепанович ни беа главни играчи во среден ред.

Добар меч било Холандија - Германија, баш сега ѕирнав хајлајтс. Холанѓаниве нема врска што изгубија, конечно личат на тим. Не би требало да имаат проблеми да се пласираат сега, трагедија ќе биде за нив ако го испуштат и ова ЕП.

Инаку гледам никој не искоментира за Хрватска. Играат очајно после СП. Прво едвај се извлекоа со Азербејџан, сега изгубија од Унгарија.

Добар меч било Холандија - Германија, баш сега ѕирнав хајлајтс. Холанѓаниве нема врска што изгубија, конечно личат на тим. Не би требало да имаат проблеми да се пласираат сега, трагедија ќе биде за нив ако го испуштат и ова ЕП.

Инаку гледам никој не искоментира за Хрватска. Играат очајно после СП. Прво едвај се извлекоа со Азербејџан, сега изгубија од Унгарија.

Dobra partija bese Germancite me iznenadija. Dosta mlad no perspektiven tim, za zal ne tolku kvaliteten ko predhodnata zlatna generacija no solidni. Ne znam dali Löw e idealen trener so ogled na toa sto veke mnogu godini ne go vagja maksimumot od reprezentacijata i ima dosta cudni odluki. Ke vidime.

Nesto da se pise za startot na Pepe? zatoa sto za Pavkov se pisuvase na veliko

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Имаат шанса косовариве да изненадат во нивнава група?

Богами не се лоши, а групава им е поприлично мех.. сигурно можат да се носат и со Чешка и со Црна Гора, кога веќе еве добро се држат со Бугарија...

Хаос ќе биде и таа група до крај...

Kakov fudbal igra Kosovo, strasno. Gi napikaa u sise bugarive a i troska sreka nemaa vecerva.
Momentalno igraat najdopadliv fudbal od balkanskive zemji

Машала Англија. Во два меча постигнаа 10 гола :cuc:
Со ваков млад тим, со ваква офанзивна поставеност и ваков квалитет ќе биде уживање да се гледа кога ќе отпаднат во 1/4 финалето догодина.

Nesto da se pise za startot na Pepe? zatoa sto za Pavkov se pisuvase na veliko

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Не бе, Пепе не е баалканскаа сировина, тоа е фудбал се дешава, а Павков има балкански менталитт па се плука ради тоа, кога ке ги прочиташ коментарите тоа можеш да го сфатиш.
Инаку, ниту стартот на Пепе не беше намерен по мене, намерно беше ударот врз Митровиќ за кој заслужи дебела суспензија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom