„Курва“ во кревет

• Креатор на темата Креатор на темата Lavanda
  • Време на започнување Време на започнување
па не мора баш курва да е ама нека заличуе троа...ке има благодет за девајцата

Не мора само во кревет, може и во куња на работна маса, во дневна, на под, така снажно перверзно да ме изебе таква жена поштујем, а потоа таа нормална сопруга, јас нормален сопруг фини, убави, зашто да не...

па тоа е целиот муабет...да е „курва“, ама само за тебе...твоја „курва“

Курва у кревет само може да ми ја изгнаси постелата + 4 видови на хепатитис А,Б,Ц,Д, + 7 полови болести + шо ти ја знам.....
hahaha vaka ti kako sto gledam matematika mn ti ide aj ziti se presmetaj mi kolku se toa bolesti ke fati covek :) :pos2:
све едно ми е :) битно ке ебам;)

taka e ama prvo bitno e sto ke ebam! :) :pipi::smir:

Кај Младински културен центар. После кај бензинската позади МТВ. На Бит пазар. Итн.

Кај Младински културен центар. После кај бензинската позади МТВ. На Бит пазар. Итн.

Карпош 1, кај Симпо : ) ... итн

Нормално дека секој сака женската/девојката/пријателката да му биде курва у кревет. Да пуши, да голта, да се потчини кога ќе биде потребно и да доминира кога ќе осети дека може. Така да, ретки се тие што не сакаат ѓавол-девојка у кревет која ќе им покаже како се праат некои ствари кои дотогаш се сметале за непостоечки.

курва у кревет? не ми треба бе.. богзнае колку болести мож да навлечам.. (ако збориме за курвине ко шо се од пред македонска) башка си е тоа шо се грдички...
девојка ми у кревет ми е сосема доволно да ја имам.. кој сака курва нека иде пред мтв нека си најми некоја :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom