„Курва“ во кревет

• Креатор на темата Креатор на темата Lavanda
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам ни да помислам на курва,а најмалку да ја пробам . Гнасни се :pusk:

Ах деца деца,ко ви велеа да учите граматика вие не. Интерпукциски знаци послабо,за наводници да не праиме муабет :smir:

Знаеш ли темава за што се однесува? Или онака налета на неа...
Па искрено да ви кажам и двосмислена е сега ги видов " " во ред сепак ете кажав мое мислење а гледам дека и други грешеле не су само јас :smir:

знам само дека не сакам “кукла“ в кревет...

Уште на прв секс се гледа (ретко давам втора шанса ако не се покаже на прва) дали е курва у кревет или не е.

Сите што не биле, понатаму у животот ме сметале за најголем кретен (ме изеба еднаш и после не ми се јавува). И боље да ме сметаат за таков, отколку да им објаснам дека се тапа, дека не ги бива за секс, дека ни оддалеку не може да ми парираат, па да им го сврзам сексуалното однесување со целосниот животен ментален склоп, па да им кажам дека се целосно тапа во се... Ехеееееееееј....

ЌЕ ПОВТОРАМ И ЈАС ... СЕКОЈ МАЖ САКА КУРВА ВО КРЕВЕТ, ЖЕНА ПОСВЕТЕНА НА ДЕЦАТА, ДОМОТ И КУЈНАТА :tapp:

Нормално... само 2 работи се во прашање:

1. Ретко кој маж е способен да си најде таква жена

2. Уште поретко постојат такви квалитетни жени.

Нормално... само 2 работи се во прашање:

1. Ретко кој маж е способен да си најде таква жена

2. Уште поретко постојат такви квалитетни жени.

Не треба да се бара таква жена, него треба да го извлечеш тоа од неа, ѕверот во неа што си нанка, потиснат од морални тежини...за тоа уметност треба...:wink:

курва у кревет? не ми треба бе.. богзнае колку болести мож да навлечам.. (ако збориме за курвине ко шо се од пред македонска) башка си е тоа шо се грдички...
девојка ми у кревет ми е сосема доволно да ја имам.. кој сака курва нека иде пред мтв нека си најми некоја :)

не се мисли на класична курва што легнувала со секого....се мисли на "курва" што знае што сака мажот....жена што прави мажот да е на 7 мо небо во кревет....ете на тоа....мислам важи и обратно треба и мажот да е звер во кревет

не се мисли на класична курва што легнувала со секого....се мисли на "курва" што знае што сака мажот....жена што прави мажот да е на 7 мо небо во кревет....ете на тоа....мислам важи и обратно треба и мажот да е звер во кревет
па незнам ја дека таквите „професионалки“ ако може да г кажам почнале да ги викаат куви.. коа некој ке каже курва се знае на шо се мисли.. на девојка/жена шо шири нозе без проблем...

па незнам ја дека таквите „професионалки“ ако може да г кажам почнале да ги викаат куви.. коа некој ке каже курва се знае на шо се мисли.. на девојка/жена шо шири нозе без проблем...

Убаво објасна дечкото погоре.Се мисли на партнерка која може да те задоволи во кревет буквално како што ти се фантазиите.Односно девојка која не лежи и чека да ја завршат.
Значи поимот „курва“ во кревет е девојка која ќе те растури во кревет,таа треба да биде девојка ти,а не некоја од зад МТВ.

Убаво објасна дечкото погоре.Се мисли на партнерка која може да те задоволи во кревет буквално како што ти се фантазиите.Односно девојка која не лежи и чека да ја завршат.
Значи поимот „курва“ во кревет е девојка која ќе те растури во кревет,таа треба да биде девојка ти,а не некоја од зад МТВ.

Или кратко кажано...она тебе ќе те ебе, а не ти неа!

ахам.. океј се извинувам... сватив што сакаш да кажеш али насловов прво кога ке го прочиташ на шо прво ти текнува... мислам.. курва коа ке се спомне нормално би помислил на некоја од пред мтв на пример...
па предлагам да го смените насловов на темава... нека биде по објаслив

Па ја предлагам Фри-бој да го прочита првото мислење од темата, а богами и останатите мислења од истата за да не доаѓа до забуна.
Истото важи и за другите теми, не е поентата да се напишат 3-4 реда и да се набилдаат мислења:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom