Kurtlar Vadisi - Долина на волците

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.286
Изглеа реприза ќе даваат... KVP од почеток, кога го убија татко и на Аху :) Така мислам лани направија.
Вечерва е последната епизода така? Ќе ја завршат по прописи, т.е. ќе го свиткаат Искендер или ќе биде нешто сосема десетто па тоа ќе го остават за "подобри времиња" овие од А1? Затоа што сношти не гледав.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Денеска ја изглеадав првата епизода во животов од Долина на Волците,крај како крај треба да биде возбудлив а мене ми беше чиста траги-комедија,трагичното е како луѓево им било интересно ова и комичното е што Полат и компанијата треба да бидат вклучени во Entity(најдобрата МК и балканска екипа за кантер).Цело време Искендер ИСкендер а сега му влезе дома како на играчка ццц.Пак од понеделник друг противник офофоф како не им се скурчи.Настрана тоа што целава приказна е реална за некој си будали а уствари нема никаква поврзаност со Турската реалност.
BTW добро е за поминување времето кога е досадно.:)
Глупо ти е зошто не си ги гледал од првин епизодите и сега појма немаш што е целата поента на филмот.Сигурен сум дека мислиш дека Полат е мафијаш а притоа незнаеш дека тој е ставен во мафијата со цел да ја уништи и успеа во тоа додека барон беше Караханли.
На Искендер и пред тоа ќе му влезеше дома ако го знаеше неговото место плус киднапирањето на ќерка му ја прели чашата ...Инаку и јас се согласувам со постот каде што имаше напишано дека е многу нереално т.е 10 луѓе го пукаат Полат со пушки и никако да го погодат за на крај тој да ја земе пушката од тој и да ги убие сите.

п.с и мене некој работи не ми се јасни зошто од убиството на Ља Зија па до последниве емисии дали имам излгедано 10% ама ако знаеш како беше поечтокот многу работи можат да ти се разјаснат со 2-3 епизоди.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Ако не ја пуштат последната епизода, не со катанец да ги затворат, туку да им ја заварат вратата. Таман мислев да ги фалам, пуштија по нешто квалитетно, почнаа цели епизоди да даваат, сеа ќе заебат.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Зошто вака заврши ? Значи Понеделник ќе има уште 1 епизода.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мислам дека убиството на Искендер е во другата СЕЗОНА од филмот затоа вака направија , а вие шо си гледате на јутубе и си прајте некој филмчина ваша работа другар ;) ми се скурчи од таквите како вас да дознавам пред време се шо се случува затоа не ми е интересна ни последната епизода ни денеска не ми беше акцијата на Убавецот зашто разбрав несакајќи слушнав како праат муабет дека убавецот ќе умре од Арон Фелер .. итн... :confused:

Член од
3 декември 2010
Мислења
168
Поени од реакции
77
А цело време најавуваат дека утре почнува новата сезона Долина на волците Ирак

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Долина на волците Ирак е филм, снимен пред оваа сезона што заврши денес.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Мислам дека убиството на Искендер е во другата СЕЗОНА од филмот затоа вака направија , а вие шо си гледате на јутубе и си прајте некој филмчина ваша работа другар ;) ми се скурчи од таквите како вас да дознавам пред време се шо се случува затоа не ми е интересна ни последната епизода ни денеска не ми беше акцијата на Убавецот зашто разбрав несакајќи слушнав како праат муабет дека убавецот ќе умре од Арон Фелер .. итн... :confused:
Ова е од Википедија на Турски, каде кога се работи за серии, википедија ретко дава неточни информации.
Искендер умира во 4 сезона, 93 епизода. На А1 таа епизода треба да биде пуштена во понеделник, но според нивните шпици нема да биде, бидејќи денес завршува за нив сезоната. Ако можеа од 1 епизода да прават 2, сега од 1 сезона, 2 ќе направат.

Musa Uzunlar İskender Büyük 25-93

4. Sezon / Perşembe - 20:00 / 24 Eylül 2009 / 03 Haziran 2010 - 30 / 64 - 93 2009 - 2010
Star TV

Сезона на филмот, време на емитување, Почеток на сезоната, крај на сезоната, епизоди, од која до која, сезона на играње(или како и да е)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ова е од Википедија на Турски, каде кога се работи за серии, википедија ретко дава неточни информации.
Искендер умира во 4 сезона, 93 епизода. На А1 таа епизода треба да биде пуштена во понеделник, но според нивните шпици нема да биде, бидејќи денес завршува за нив сезоната. Ако можеа од 1 епизода да прават 2, сега од 1 сезона, 2 ќе направат.

Musa Uzunlar İskender Büyük 25-93

4. Sezon / Perşembe - 20:00 / 24 Eylül 2009 / 03 Haziran 2010 - 30 / 64 - 93 2009 - 2010
Star TV
Ама пак шо квичите не знам кога веќе знајте дека тоа ќе се случи .... Ќе си почекате до септември ќе ја видите повторно таја акција 283782173812 пати сигурно до сеа сте ја гледале :D

Иначе фала за инфото си се помачил тро ;)

A

apidrone

Гостин
На youtube, кај убиството на Искендер, горе лево пишува Sezon finali. Ваљда не мислат цела наредна СЕЗОНА да го тупат со јужето, другар :)
И мене ме изненади ова сеа...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Ама пак шо квичите не знам кога веќе знајте дека тоа ќе се случи .... Ќе си почекате до септември ќе ја видите повторно таја акција 283782173812 пати сигурно до сеа сте ја гледале :D

Иначе фала за инфото си се помачил тро ;)
На youtube сум го видел ова за кое збориме само еднаш. Друго не гледам, пошо не знам како да ги барам.
А зошто да чекам да го видам во септемви, кога тоа треба овие идиотиве да го пуштат во понеделник. Така завршува сезоната. Или овие планираат да го задрат народот, демек нема да ја гледаат серијата од септември(ако издржат до тогаш).

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Повторно А1 не изигра сите со серијава и сезоните... За ова добиваат еден тон минуси бидејќи не се реални во епизодиве ама баш ич. Искендер треба да умре во 4-тава сезона и со почетокот на новата сезона 5-та по ред треба да се појават некои нови ликови и непријатели на Полат. а вака овие ја зезнаа работата со серијава.

Јас сметав А1 е реална телевизија за серии кога ќе дава ама таа мисла се изгуби некаде кога почнаа да ги делат серииве на делови, наместо час и половина тие правеа час серија и другите со друга ги врзуваа и пак 1 час епизода.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Но проблемот е што А један нема да преживеее до септември

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
И за некои како информација еве како им е распоредот на сезоните и колку сезони засега има
- Долина на Волците - Заседа -
1. Сезона 1 - 9 епизода
2. Сезона 10 - 41 епизода
3. Сезона 42 - 63 епизода
4. Сезона 64 - 93 епизода
5. Сезона 94 - 128 епизода
6. Сезона 129 - во тек е на една турска телевизија.

Kajgana Shop

На врв Bottom