Kurtlar Vadisi - Долина на волците

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.411
Поени од реакции
25.295
А кој курац си ти уствари па нас да ни кажуваш шо да праиме, дали што и како да коментираме?
Остајте ги таквите што доаѓаат на темава, игнорирајте ги, најдобро за сите ќе е. Никогаш не разбирам да одиш во тема за серија која не ја гледаш и да пишиш глупости ама ајде има и такви...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
мене долина на волците искрено ми е комедија и секогаш коа го гледам се смеам ама неможам да сватам како 10 души го пукаат ПОЛАТ со калашникови а полат испаѓа со едно малечко пиштолче и ги убива сите !! имало и по други моменти ! такви ....
Трема ги фаќа неговите непријатели. Се возбудуваат кога ќе видат дека пукаат кон Полат.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Денеска ја изглеадав првата епизода во животов од Долина на Волците,крај како крај треба да биде возбудлив а мене ми беше чиста траги-комедија,трагичното е како луѓево им било интересно ова и комичното е што Полат и компанијата треба да бидат вклучени во Entity(најдобрата МК и балканска екипа за кантер).Цело време Искендер ИСкендер а сега му влезе дома како на играчка ццц.Пак од понеделник друг противник офофоф како не им се скурчи.Настрана тоа што целава приказна е реална за некој си будали а уствари нема никаква поврзаност со Турската реалност.
BTW добро е за поминување времето кога е досадно.:)

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
И повторно овие од А1 кратат на нешто што врска немаат кажуваат последната епизода кога оваа сезона се знае дека завршува на 93-тата епизода кога во кола експлодира Ебру знаејќи Полат дека и бебето Елиф умира (но луѓето на Арон Фелер го спасуваат во последниот миг) и потоа го бесат Искендер за едно дрво во дворот, а потоа Арон Фелер ја носи Елиф во црква и таму го покрстува како Ели. Ова морав да го кажам бидејќи ме скренаа со рекламата... Цврц последна епизода демек била. Стално вака го местат секој серијал. Секој друг коментар само ќе ме направи да се нервирам и ќе морам да реагирам со остри критики до овој медиум А1.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

^^^^^^^^^^^^^^ Ова епизода кога ќе биде ?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
мене долина на волците искрено ми е комедија и секогаш коа го гледам се смеам ама неможам да сватам како 10 души го пукаат ПОЛАТ со калашникови а полат испаѓа со едно малечко пиштолче и ги убива сите !! имало и по други моменти ! такви ....
Ќе ти дадам пушка па ако сакаш и базука и ќе те пратам во шума против специјалец а него само пиштолче ќе му дадам. Што мислиш каков ќе биде резултатот? :cool:
Па дете ова е филм.Мора да има вакви работи. Ако нема тогаш ќе биде документарец. Ако не ти е интересно оди гледај го Боки 13 он е веќе реален!!

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Ќе ти дадам пушка па ако сакаш и базука и ќе те пратам во шума против специјалец а него само пиштолче ќе му дадам. Што мислиш каков ќе биде резултатот? :cool:
Па дете ова е филм.Мора да има вакви работи. Ако нема тогаш ќе биде документарец. Ако не ти е интересно оди гледај го Боки 13 он е веќе реален!!
друарче знам дека воа е филм !! ја не викам дека филмот е многу глуп !! но има многу нереални работи !! еве тебе ке ти даам едно пиштолче и ке ти пратам 10 специјалци со калашникови и оди убиј ги сите !! филмот е убав ама некогаш претеруваат !! многу нерални работи има ..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Остајте реално нереално , филм си е филм ПОЛАТ си е ПОЛАТ ;), туку дај кажете шо се случи денеска пошто јас не гледав поради.. (ПИВО ФЕСТ разбираш :P)

И дали впеток завршува филмов со бесењето на Искендер?

A

apidrone

Гостин
Абе што се палите толку, реално-нереално... Сте го гледале Џек Бауер (Кифер Сатерленд) во „24“??? Во американски филм, Американецот е херој. Во турски филм, се знае кој е главен.
Иначе дефинитивно вечер ќе го бесат Искендер, а со Фелер не знам што ќе се случи.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ништо нема да биде со Фелер...и во новите епизоди жив е уште.

A

apidrone

Гостин
Изглеа реприза ќе даваат... KVP од почеток, кога го убија татко и на Аху :) Така мислам лани направија.

Kajgana Shop

На врв Bottom