Kurtlar Vadisi - Долина на волците

С

Спенсер

Гостин
Мислам дека кај и да е,му се ближи крајот на Абдулхеј? Или грешка сум? :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
неможам да ги поднесам овие а1 , 5 мин филм 10 мин реклами 5 мин филм 10 мин реклами 3 мин филм.. пола сааат вести, 10 мин реклами 5 мин филм 10 мин реклами .. преку ку*ов го претераа ти е*ам и а1 и се да ти еам, преку долниов ми се со тие реклами и перења на мозок.

M

Moon Child

Гостин
И јас се изнервирав и не ја догледав епизодата. Уште колку време ќе се случи ова со Абдулхеј и како викате ќе се опамети кога
Мемати пука во него?
Блиску се А1?

С

Спенсер

Гостин
Тешко на оној со слаби нерви... :toe: Али тоа е,ебан предизборен период :)

п.с. што е форава со абдулхеј? :)

M

Moon Child

Гостин
Абе ај не бидете себични тие што знаете повеќе :) Не сте фер, само по една реченица кажувате :)
^
Абдулхеј е предавник најверојатно
Прашај ги овие што знаат а не кажуваат, јас само толку знам :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.262
Абе ај не бидете себични тие што знаете повеќе :) Не сте фер, само по една реченица кажувате :)
^
Абдулхеј е предавник најверојатно
Прашај ги овие што знаат а не кажуваат, јас само толку знам :)
Ај вака.....
На Абдулхеј ќе му биде испран мозокот и Искендер ќе го испрати да го убие Полат. Не знам што и како Мемати ќе пука во него арно ама тоа било финта на Полат. После ќе го средат Абдулхеј- односно ќе го вратат како што си беше а Искендер ќе го стават на бесилка. Толку знам т.е имам слушнато.

--- надополнето ---

И јас се изнервирав и не ја догледав епизодата. Уште колку време ќе се случи ова со Абдулхеј и како викате ќе се опамети кога
Мемати пука во него?
Блиску се А1?
Па колку што знам Искендер го убиваат некаде околу 100 та епизода мислaм 99 да не е.
Е сега рачунај ова ќе биде пред тоа а моментално не знам која епизода е. За некоја минута ќе ти кажам сигурно само да побарам. ОК??

--- надополнето ---

неможам да ги поднесам овие а1 , 5 мин филм 10 мин реклами 5 мин филм 10 мин реклами 3 мин филм.. пола сааат вести, 10 мин реклами 5 мин филм 10 мин реклами .. преку ку*ов го претераа ти е*ам и а1 и се да ти еам, преку долниов ми се со тие реклами и перења на мозок.
Во право си!!

--- надополнето ---

За ова зборев бе шеќер :tv:

Абе луѓе ќе има прекин на серијава како лани што имаше во текот на летото??

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Логично е да има прекин, само лани не се сеќавам кога ја прекинаја.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Да,најверојатно ќе има прекин...

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Ја мислам тоа со абдулхеј е фора како што направи кога пукаше хало во полат... али нез ке видиме

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Па колку што знам Искендер го убиваат некаде околу 100 та епизода мислaм 99 да не е.
Е сега рачунај ова ќе биде пред тоа а моментално не знам која епизода е. За некоја минута ќе ти кажам сигурно само да побарам. ОК??
Iskender ke bide ubien vo 93 epizoda, a kerkata na polat ke ja krade Aron Feler a negovata zena ke ja ubie vo kola so eksploziv.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
абе абдухеј е срцка зошо го прават предавник :\

M

Moon Child

Гостин
Еј значи филмов не е за луѓе со слабо срце и плачковци како мене :icon_lol:
многу ќе било жално кога ќе го убиеле детето на Мемати, ќе го пукале во креветчето :( А и Ебру ли ќе умре? :icon_conf

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.262
Iskender ke bide ubien vo 93 epizoda, a kerkata na polat ke ja krade Aron Feler a negovata zena ke ja ubie vo kola so eksploziv.
Знам за тоа дека ќе има дете и ќе го украде Фелер. Исто знам и за Ебру. Само не знаев која епизода умира Искендер. А слушнав и дека Арон Фелер бил поврзан со грабнувањето на Полат од Караханли кога бил мал?!
Бтв ќерка му ќе се вика Елиф нели? И ќе ја крстат во црква за да не можи Полат да ја најди?

--- надополнето ---

Еј значи филмов не е за луѓе со слабо срце и плачковци како мене :icon_lol:
многу ќе било жално кога ќе го убиеле детето на Мемати, ќе го пукале во креветчето :( А и Ебру ли ќе умре? :icon_conf

Eве ти одговор

Rosemberg напиша:
Знам за тоа дека ќе има дете и ќе го украде Фелер. Исто знам и за Ебру. Само не знаев која епизода умира Искендер. А слушнав и дека Арон Фелер бил поврзан со грабнувањето на Полат од Караханли кога бил мал?!
Бтв ќерка му ќе се вика Елиф нели? И ќе ја крстат во црква за да не можи Полат да ја најди?
Можеби и премногу кажав ама ајде

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Да, ќе ја крстат во црква. За тоа дека Фелер е вмешан и во неговото грабнување не знам баш.

Kajgana Shop

На врв Bottom