Kurtlar Vadisi - Долина на волците

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Да, ќе ја крстат во црква. За тоа дека Фелер е вмешан и во неговото грабнување не знам баш.
Iskender ke ja grabne a Feler ke ja krsti kerkata na Polat koja ke se vika Elif, toa se slucuva vo poslednata epizoda na sezonata vo 93, ima sega i drugi epizodi sto idat na Alsat-M no seuste ne znae Polat deka e ziva negovata kerka.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
ааа не ве читам веке...преку долниов со спојлериве...незнам како ви е интересно филмот да го гледате на Интернет и само сликички да си гледате без да разбирате што зборуваат и после сезнајковци изигравате овде :smir:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.259
ааа не ве читам веке...преку долниов со спојлериве...незнам како ви е интересно филмот да го гледате на Интернет и само сликички да си гледате без да разбирате што зборуваат и после сезнајковци изигравате овде :smir:
Абе не знам за другите ама јас не гледам на интернет. Не е интересно ама од читање на спојлериве се што ќе се случува научив :) Мој совет ти е да не ги читаш спојлерите.

M

Moon Child

Гостин
Леле колку ми е смешен оној стариот со брадата што кине уши :pos: :pos: А ти ме сакаш ли менеееееееее????? хахахахах :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Уште колку епизоди има до крајот т.е. до кога ќе игра оваа сезона?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.259
Уште колку епизоди има до крајот т.е. до кога ќе игра оваа сезона?
Вечно ќе игра ако не ја затворат А1 !! МОментално е некаде околу 70 та има 120 и нешто епизоди а пошто од А1 од 1 прават 2 тоа е = на мнооооогу епизоди. Ако мислиш на сезона од серијава ( не знам како оди тоа ) поима немам кога е крајот.како и да е за 2-3 недели ќе ја прекинат поради летото па после пуштање некаде кај Октомври ако уште постои А1 секако :pos2:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
sho se desi denes ne bev doma da gledam kje mi kazes nekoj ?

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
Ај некој што ги изгледал више епизодиве нека ми каже кој е 5тиот човек секако во спојлер неможам да чекам повеќе :lut:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.427
Поени од реакции
25.327
Вечно ќе игра ако не ја затворат А1 !! МОментално е некаде околу 70 та има 120 и нешто епизоди а пошто од А1 од 1 прават 2 тоа е = на мнооооогу епизоди. Ако мислиш на сезона од серијава ( не знам како оди тоа ) поима немам кога е крајот.како и да е за 2-3 недели ќе ја прекинат поради летото па после пуштање некаде кај Октомври ако уште постои А1 секако :pos2:
Озбилно? Ќе нема што да гледам на телевизија ако е така. Ама не верувам, мислам дека барем и цел јуни ќе ја даваат ако не пропадне телевизијава.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Озбилно? Ќе нема што да гледам на телевизија ако е така. Ама не верувам, мислам дека барем и цел јуни ќе ја даваат ако не пропадне телевизијава.
зато прашувам пошто на школо и јас разбрав дека до кај 10 јуни ќе траела и после ќе ја прекинеле..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.259
Лани така беше. Баш кога се израдував дека на рает ќе гледам ја прекинаа некаде кај средината на Јуни. Изгледа пак така ќе прават а летото репризи ќе даваат. Ако ти текнува и Лисјата го прекинаа лани ( не го ни гледам филмов ама знам ). Ќе ја пуштат некаде кај Октомври па уште некој месец после ќе даваат и ќе си задржат повеќе време. Башка за тоа време можи и ќе приснимат некоја епизода Турциве па А1 ќе имаат обезбедена гледаност плус неколку месеци. Ако не пропаднат се разбира.

--- надополнето ---

Еве сега гледав назад со постовите да видам лани кога ја прекинаа и да во право си. Изгледа цел Јуни ќе даваат а после во Јули ќе прекинат.

M

Moon Child

Гостин
Како е можно убавецот да преживеа? Ем го обесија а предходно се фрли од прозор, ем ќотекот го јадеше :giggle: А инаку, разбиена е мистеријата, убавецот има име - Левент :giggle::giggle:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.259
Се надевам дека Убавецот ќе преживее....интересен ми е :D
Инаку шо вака нема А1 ??

Kajgana Shop

На врв Bottom