M
Moon Child
Гостин
А дознаа кој е 5тиот што беше замешан во атентатот? Им кажа?Па ја затворија просторијата,и демек го запалија,ама никој не го виде неговиот труп... така да,се шушка дека се спасил![]()
А дознаа кој е 5тиот што беше замешан во атентатот? Им кажа?Па ја затворија просторијата,и демек го запалија,ама никој не го виде неговиот труп... така да,се шушка дека се спасил![]()
Се шушка дека е татко и на Ебру,не ми текнува како се викаше...А дознаа кој е 5тиот што беше замешан во атентатот? Им кажа?
Не е убиен,во болница е ранет е..Ќе остане Алпер долго време у филмовАлпер убиен е? Не го гледам некое време...
Ерџумен Дуру да не се викаше татко и,и да тој е петиот човек на ГладиоСе шушка дека е татко и на Ебру,не ми текнува како се викаше...Ама изгледа не е тој... Утре гледај на А1,ќе има репризи на тие епизоди што не си ги гледала.
И после ова пак ќе бидат заедно така беше или грешам ??????
Зошто? што направи.:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Абдулхеј предавник??????????????????????
:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Абдулхеј предавник??????????????????????
А што ќе се случи понатаму? Знае некој?Не грижи се...не е свесен што прави испран му е мозокот,ќе се врати и он