- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 90
Раката беше од Ерхан, нели видовте дека беше згмечена?^ Па кога збореше Мемати со Ќазим некој од овие двајца ја помери раката...
Младен, незнаем што зборувам, ама знаем што гледам
Раката беше од Ерхан, нели видовте дека беше згмечена?^ Па кога збореше Мемати со Ќазим некој од овие двајца ја помери раката...
[video=google;-2834087305140428779]http://video.google.com/videoplay?docid=-2834087305140428779#[/video]
56:00
Не гледам никакво движење на раката. Можеби е до мене, незнам.Каков Ерхан бе, ајде види ја раката десно во 56:00...
Сигурно лоша глума на некој од актерите.Пу бе,не знаат ни смрт да одглумат.^ Па кога збореше Мемати со Ќазим некој од овие двајца ја помери раката...
А бре дај кажи како го симна од таа српска страна!Јас се регистрирав ама никако да се снајдам да си го симнам филмот.^Еј фала мајсотре Иначе може некој да најди видео кога Муро ќе пее ој ти шише шарено,никако неможам да го најдам. :smir:
Сеуште не го имам турнато,ќе пробам утре. :smir:А бре дај кажи како го симна од таа српска страна!Јас се регистрирав ама никако да се снајдам да си го симнам филмот.
Go spustiv od torenti, ama na turski, znam turski zatoa.кај ги имаш гледано брат ? и со превод ли ?
Незнам и јас кај гледа движење
Би ви нацртал некако, ама ете.... неможе.Не гледам никакво движење на раката. Можеби е до мене, незнам.
нема потреба да се мачеш со регистрации ова она!Сеуште не го имам турнато,ќе пробам утре. :smir:
Дали е добра снимката?нема потреба да се мачеш со регистрации ова она!
Срека што постои пиратското крајбрежје па можеме да се послужиме бесплатно!
Еве од овде си го симнете јас веке го симнав.Ама за превод досега бесплатно никаде не успеав да најдам!
Ке треба да почекаме.
Уште не сум го гледал.Ама голем е 702МБ.Претпоставувам дека е добра.Дали е добра снимката?