CF.REAL MADRID
ЦЕВКА
- Член од
- 9 септември 2009
- Мислења
- 335
- Поени од реакции
- 9
Како нема да умрат??Нели Омер ги погреба со Ерен заедноНема да умрат и двајцата:kesa:
Како нема да умрат??Нели Омер ги погреба со Ерен заедноНема да умрат и двајцата:kesa:
хахаха па нели гледаше дека се погребани, иначе тебе така ти се имаа причинато^ Па кога збореше Мемати со Ќазим некој од овие двајца ја помери раката...
Младен, незнаем што зборувам, ама знаем што гледам
Гледав дека се “погребани“, ама ова со раката го видов и ја а и брат ми го примети истото, мислев дека се нешто договорени докторите со Алпер, да ги прикријат Невзет и Пурмус додека не се врати Полат за Искендер да не ги убие...хахаха па нели гледаше дека се погребани, иначе тебе така ти се имаа причинато
Нема врска тоа. Омер ги погреба нив.Гледав дека се “погребани“, ама ова со раката го видов и ја а и брат ми го примети истото, мислев дека се нешто договорени докторите со Алпер, да ги прикријат Невзет и Пурмус додека не се врати Полат за Искендер да не ги убие...
Moze toa e greska pri snimanje, mrdnal so rakata sto i ne e tolku nenormalno. Jas ti kazuvam, gi imam gledano site epizodi do kraj i Nevzat, Purmuz i Eren se mrtvi. Nema da se pojavat ponatamu.[video=google;-2834087305140428779]http://video.google.com/videoplay?docid=-2834087305140428779#[/video]
56:00
Штом така викаш значи е сигурно грешка при снимање, но барем им докажав на тие што не ми веруваа дека ја мрдна Невзет раката.Moze toa e greska pri snimanje, mrdnal so rakata sto i ne e tolku nenormalno. Jas ti kazuvam, gi imam gledano site epizodi do kraj i Nevzat, Purmuz i Eren se mrtvi. Nema da se pojavat ponatamu.
Moze toa e greska pri snimanje, mrdnal so rakata sto i ne e tolku nenormalno. Jas ti kazuvam, gi imam gledano site epizodi do kraj i Nevzat, Purmuz i Eren se mrtvi. Nema da se pojavat ponatamu.