CF.REAL MADRID
ЦЕВКА
- Член од
- 9 септември 2009
- Мислења
- 335
- Поени од реакции
- 9
Како нема да умрат??Нели Омер ги погреба со Ерен заедноНема да умрат и двајцата:kesa:
Како нема да умрат??Нели Омер ги погреба со Ерен заедноНема да умрат и двајцата:kesa:
хахаха па нели гледаше дека се погребани, иначе тебе така ти се имаа причинато^ Па кога збореше Мемати со Ќазим некој од овие двајца ја помери раката...
Младен, незнаем што зборувам, ама знаем што гледам![]()
Гледав дека се “погребани“, ама ова со раката го видов и ја а и брат ми го примети истото, мислев дека се нешто договорени докторите со Алпер, да ги прикријат Невзет и Пурмус додека не се врати Полат за Искендер да не ги убие...хахаха па нели гледаше дека се погребани, иначе тебе така ти се имаа причинато![]()
Нема врска тоа. Омер ги погреба нив.Гледав дека се “погребани“, ама ова со раката го видов и ја а и брат ми го примети истото, мислев дека се нешто договорени докторите со Алпер, да ги прикријат Невзет и Пурмус додека не се врати Полат за Искендер да не ги убие...
Moze toa e greska pri snimanje, mrdnal so rakata sto i ne e tolku nenormalno. Jas ti kazuvam, gi imam gledano site epizodi do kraj i Nevzat, Purmuz i Eren se mrtvi. Nema da se pojavat ponatamu.[video=google;-2834087305140428779]http://video.google.com/videoplay?docid=-2834087305140428779#[/video]
56:00
Штом така викаш значи е сигурно грешка при снимање, но барем им докажав на тие што не ми веруваа дека ја мрдна Невзет раката.Moze toa e greska pri snimanje, mrdnal so rakata sto i ne e tolku nenormalno. Jas ti kazuvam, gi imam gledano site epizodi do kraj i Nevzat, Purmuz i Eren se mrtvi. Nema da se pojavat ponatamu.
Moze toa e greska pri snimanje, mrdnal so rakata sto i ne e tolku nenormalno. Jas ti kazuvam, gi imam gledano site epizodi do kraj i Nevzat, Purmuz i Eren se mrtvi. Nema da se pojavat ponatamu.