Купувате чоколадо во Тинекс и добивате гратис црв! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Vo pravo si sto vikas deka proizvoditelot garantira deka proizvodot nema da se rasipe do pisaniot rok na proizvodot, a kazi mi molim te togas koj garantira za sokovite viva koi bea na popust so pominat rok od tri meseci?Gazdata na tinex?I posle velis toj ne bil kriv, pa koj e togas?Toj si gleda samo da nema zaguba pa ne frla proizvodi tuku gi prodava po poniski ceni ,ajde ti se molam.Samo nasiov narod e kriv i glup sto se i sesto kupuva ko da zastedi pa posle se lecat pola na toksikologija od trovanja i slicni gluposti.

За ова си во право, но јас зборев само за случајот со чоколадото.

А Тинекс иначе за 8 Март поклонувале чоколади на жените што биле во Тинекс. :pos2:

Добро бе, од сликиве ми се одјаде и чоколадо и се. :nesum:

Јас во СП маркет купив макарони со бубачки милион во нив. Беа ужасно многу, ситни и црни. Не бев да се расправам оти како што се препотентни тие вработените, сигурно ќе се преправаат како тие не се од кај нив. Како казна, веќе не им купувам. :nenene:

Хех, црвче, ваљда чоколадото било од овие диеталните- брзо разложување на храната, и сигурно било екстра (ниско калорично со плус екстра додаток) :)
бљљљљааааааааааааааааааааак

vaka da vi kazam, moite se zanimavaat nesto so proizvodstvo i znam deka bilo koj proizvod koj sto ima konzervansi vo nego moze da trae mnogu podolgo od rokot propisan na nego toj rok e rok koj sto proizvoditelot go garantira, znaci sve zavisi kako proizvodot e cuvan skladiran itn. e sea batkava od tinex kako gi cuva skladira i tako dalje toa neznam. mene mi se ima deseno da kupam prigat sok i da me ubeduva tetkata na kasa deka trebalo da bide takov skiselen zasto imalo mango vo nego(ne bese pominat rokot) i se raspravav pola saat pobarav da dojde nekoj odgovoren za toa tamo i koga dojde toa devojce bez problem mi dozvoli da go smenam sokot taka da so tie obicnite vraboteni ne se zamarajte zemete odma barajte nekoj so povisok cin od niv :)

Пеер абе чоколадово од квалитет има црви внатре,од шо е многу убаво :vozbud::vozbud::vozbud:

Јас во СП маркет купив макарони со бубачки милион во нив. Беа ужасно многу, ситни и црни. Не бев да се расправам оти како што се препотентни тие вработените, сигурно ќе се преправаат како тие не се од кај нив. Како казна, веќе не им купувам. :nenene:
хахахаха
па кога се храниш само со макарони!
ти текнува на павлаката од жито :)
со големо зеленко во средина како мрсул од циганче беше!

убаво е што си нашол цел а не пола црв (ако ме сваќаш:))

А од каде да знаеме дека отварачот на темата не му е конкуренција на Тинекс? :)

то е во 21 век хахаха малку и смешно...

Ми се има и мене истото случено !
Само не се сеќавам од кој супер маркет го купив чоколадото :S

А од каде да знаеме дека отварачот на темата не му е конкуренција на Тинекс? :)

Да бе, ме плати Веродополус Педеракис да ширам " Анти - Тинекс " пропаганда по форуми :pos2:

Од сега па натаму на лице место отварајте производите во Тинекс :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom