Купувате чоколадо во Тинекс и добивате гратис црв! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
убаво е што си нашол цел а не пола црв (ако ме сваќаш:))

hahaha ete optimist kako razmisluva! Sepak gadno e (iako ja malce prislepa ne go vidov na slikite),ali vo golemi supermarketi nikogas ne mi se slucilo da primat reklamacija,ke te matkaat navamu-natamu.Ni proizvod nov ne ti davaat kamoli da te ostetat!Vakvo-takvo zlatno Vero ili Kam...

исто у седмица ако го пронајдеш влакното во сендвичот и го испратиш у коверт можеш да добиеш перика

Се гледа во какви услови се чувани.Замисли да си почнал да јадеш и гледаш црв.:vozbud:

Од една страна ТИНЕКС се виновни што продаваат вакви срања, а од друга страна мајка ти е крива што земала со расипан рок (барем во освновно учат дека кога се купува нешто се гледа рок на употреба)

Денес купив салама за мачката од тинекс ми експлодира на маса!! Плус кога се рашири една смрдеа маме им нивно ќе им ја оставев у кеса таму да им смрди, само да не ја фрлев фискалната! Безобразлук.

Денес купив салама за мачката од тинекс ми експлодира на маса!! Плус кога се рашири една смрдеа маме им нивно ќе им ја оставев у кеса таму да им смрди, само да не ја фрлев фискалната! Безобразлук.

кај ти беа очите кога купуваше, па сега се фалиш дека си купила темпирана бомба:vozbud::vozbud::vozbud:

Дај доказ, не плукајте по фирмата без докази.

Си купив еднаш фстаци и имаше една малечка бубашваба внатре, сирота умрена беше:/:...
Од тогаш ево една година неам пробано фстак :ofca:

Ми се згнаси од сликите, нема повеќе да јадам чоколадо:ija:

Порано имало гратис живо месо, а сега 30% покачување на промотивните цени

108e3ix.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom