Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има нарачувано преку tinydeal.com да сподели искуство.

Јас порано имам порачувано, исто како али и сличните сајтови самошто тука го тупат со пејпел. Еднаш може со картичка втор пат ти вика само со пејпал. Што се однесува до шипингот се ми има стасано, + - со доцнење. Ретко има фри шипинг со тракинг, за тракинг се доплаќа нешто ситно, долар или два.

Планирам да го порачам од интернет One Plus X. Достава е бесплатна, додатни давачки со царини колку може да очекувам ?

Дали може да ми посочите онлине страна што испорачува до Македонија, слична на sportsdirect.com (порано имаше и на оваа испорака до мк ама сега или нема или не се снаоѓам добро)

Дали може да ми посочите онлине страна што испорачува до Македонија, слична на sportsdirect.com (порано имаше и на оваа испорака до мк ама сега или нема или не се снаоѓам добро)

fvldl2.jpg

И понатаму испорачуваат. Изгледа си утнал нешто :)

До 31.12.2016 ке се зголеми квотата за интернет пазарење од 45 на 150 евра (4ти дел).
Секоја година "ова година" и "ќе видиме", аха и така за едно 150 години можит ќе ја кренат границава:D

Не замајуваат :)

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Дечки,сакам да нарачам неколку производи од http://www.sportsdirect.com/ па ме интересира дали ќе ми ги испратат посебно или во еден пакет?

Дечки,сакам да нарачам неколку производи од http://www.sportsdirect.com/ па ме интересира дали ќе ми ги испратат посебно или во еден пакет?
Во еден пакет ако ги нарачаш заедно .. ако нарачаш еден денес друг утре трет после 1 недела ќе ти ги пратат посебно. бтв кога нарачуваш заедно еден шипинг плаќаш .

Дали има некој нарачувано од http://www.bhphotovideo.com/ и како сте задоволни ?

Јас имам порачувано фото опрема, зависи од опремата и цената некогаш даваат и бесплатен шипинг до МКД али затоа шипингот на царина дупло го вадат особено ако го пратат по DHL (најчесто тоа им е бесплатно) другите се по нормални цени за достава :) :)

Не се чуди ако некогаш за некој производ ти искочи порака: due to the manufacturers restriction, we are unable to accept orders with the provided shipping address for the following item... Има некој ствари што не ги испраќаат

Јас имам порачувано фото опрема, зависи од опремата и цената некогаш даваат и бесплатен шипинг до МКД али затоа шипингот на царина дупло го вадат особено ако го пратат по DHL (најчесто тоа им е бесплатно) другите се по нормални цени за достава :) :)

Не се чуди ако некогаш за некој производ ти искочи порака: due to the manufacturers restriction, we are unable to accept orders with the provided shipping address for the following item... Има некој ствари што не ги испраќаат
DHL,UPS и FedEX не би одбрал за shipping само USPS ако имаат може да се нарача нешто. :)

DHL,UPS и FedEX не би одбрал за shipping само USPS ако имаат може да се нарача нешто. :)

Само со овој тип на достава располагаат

1. DHL Express
Delivery In 4-7 Business Days

2. UPS Worldwide Saver
3-5 Business Days Delivery

3. FedEx International Priority
3-5 Business Day Delivery

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom