Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од http://www.ebar.mk/Дали преку некои од овие попознати страници за интернет трговија можам да купам алкохол и цигари ?
Сврши работа, има да ти акнат царина, ддв и останати давачки глата ќе те заболит ко ќе видиш.Сигурно ја знаете страницата али приметив дека од пред 1 недела е додадена и Македонија како можност на достава.Кога правев check out ја видов Македонија и си порачав 3 пара патики.
http://www.sportsdirect.com/
Oд Прага најчесто стигаат за 3-5 дена, но знаат да се задржат и 10 дена.Дечки пратката вчера ми била во Прага,обично за колку време стигаат до кај нас или нема врска секад различно ?
ДХЛBash pishi so koj shipping servis ke ti stignat od sportsdirect. Royal mail (obicha poshta) ili nekoja express.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Можеш, оди вбанка утре сабајле и објасни им дека не си ја направил ти трансакцијата, најдобро е и да ја откажеш картичката, нека ти ја заменат.На една страна за која немав појма „наводно“ сум се регистрирал и сега ми наплатија 49.99 долари за гледање онлајн филмови. Глупост. Можеби сум се регистрирал не велам не, но, 100% не сум внесол податоци за картичка. Прашањето ми е, моментално средствата се резервирани на ебаниког и ме интересира дали можам да ја спречам некако транскацијата, т.е да си ги земам средствата назад ?
Можеш, оди вбанка утре сабајле и објасни им дека не си ја направил ти трансакцијата, најдобро е и да ја откажеш картичката, нека ти ја заменат.
Не бери гајле, се дури стојат како резервирани средства значи дека не се префрлени кај нив на сметка.Фала ти, истата препорака ја добив и од контакт центарот, али не знам. Скептик сум знаејќи дека не верувам некој да ти врати пари. Операторот од банката наведе дека е злоупотреба и утре да отидам на шалтер за да видиме што ќе направиме. Не се малце пари (околу 2550 ден.) иначе да беа 100ка, 200ки не ни одев. Ама колку беше збунета оваа другата, операторката од кај шо ми ги зедоа парите, не си свесен. Демек чет во живо и некој вид како support. www.videostripe.com е сајтот и гледам ми земаа 49.99 долари на сметката, а таму пишува 39.99 долари дека е тоа за што „наводно“ сум прифатил да платам. И ми вика, не Господине, 49.99 е. И после 2 минути ми враќа, а да во право сте 39.99 е Господине, кажете ми ја повторно картичката за да ви ги вратам средствата.
Не бери гајле, се дури стојат како резервирани средства значи дека не се префрлени кај нив на сметка.
Ми се има случено слично, ми ги вратија парите за 3 дена, т.е. толку време беа како "резервирани средства", после тоа си останаа парите на картичка.
Шо бидна друже... ?Денес ги резервираа на полноќ, точно, се надевам дека нема утре одма да им ги префрлат. Во 08 00 отвора банката, па тогаш одма одам.
Сврши работа, има да ти акнат царина, ддв и останати давачки глата ќе те заболит ко ќе видиш.
Значи е сменато. Мене пред 7 месеци ми ги пратија со ДХЛ. 35 Евра ми зедоја се на се, али се исплатеше имав многу ајтеми земено.Ми стигна се и не платив ни денар за царина
Ми стигнаа испорачани со Royal Service Mail