Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
ujada9u4.jpg

Дaли сo брoјoт oд oвaa кaртичкa Визa Електрoн o НЛБ Тутунскa мoже дa пoрaчувaм прoизвoди oд aлиекспрес

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Да. Јас пазарам со оваа. Избери Виза Електрон, потоа внеси го пројот од ВИЗА СМЕТКАТА и потоа од позади трицифрениот број. Направи си профил на НЛБ Клик за да следиш плаќање и состојба. :)[DOUBLEPOST=1407826653][/DOUBLEPOST]China Post-Air се побрзи од онаа Сингапурската. Две недели има како што платив за првото и како што дојде.

Последно уредено од модератор:
Имал некој вакво слично искуство како моето? Веќе 3 месеца го чекам производот, изгледа со брод е пуштено.
Ова никојпат нема да ти стигне, гледаш дека е адресирано во Грција. Или ти дале погрешен број за следење или те измамиле. Обрати му се на продавачот за објаснување.

Ова никојпат нема да ти стигне, гледаш дека е адресирано во Грција. Или ти дале погрешен број за следење или те измамиле. Обрати му се на продавачот за објаснување.
u dont say.jpg

Ако сака некој да каже каде може да најдам iPhone 4s на оние мрежине амерички што работи само - за џабе пари. Ми треба само Wi-Fi да користам и камера. И така знам дека нема шанси да се одкодира.

Зошто на амазон ми пишува FREE Shipping on orders over $35, dali toa znaci deka moze da poracam 4,5 produkti koi ke nadminuvaat vrednosta od 35 dolara za da mi gi dostavat besplatno?

Зошто на амазон ми пишува FREE Shipping on orders over $35, dali toa znaci deka moze da poracam 4,5 produkti koi ke nadminuvaat vrednosta od 35 dolara za da mi gi dostavat besplatno?
Бесплатна е поштарината само ако ги нарачаш на американска адреса.

Порачав тоа што порачав, ама не е еднакво парчето облека од сите страни. Одбарав да не го враќам назад затоа што ќе ме кошта поштарина многу, но да барам 90% назад парите. Дали ќе добијам?

Да сум на твое место а и според мое досегашно искуство јас би побарал а и тие реално би ти вратиле не повеќе од 50%.

Sent from my OT-995 using Tapatalk

Да сум на твое место а и според мое досегашно искуство јас би побарал а и тие реално би ти вратиле не повеќе од 50%.

Sent from my OT-995 using Tapatalk
Ќе чекам порака или да ми го прати пак. :)

Некој да ми каже искуство со купување мобилен од алиекспрес. Најдов нов нексус 4 за 150 евра па сакам да земам.

Некој да ми каже искуство со купување мобилен од алиекспрес. Најдов нов нексус 4 за 150 евра па сакам да земам.
Ама копија е изгледа ... иначе јас имав нарачано претходно еден зте од 80$ , сега нарачав еден хуавеи 138$ го платив па ќе видиме дали ќе е ист како што има во карактеристики пишано тој , иначе првиот беше супер све си беше како што имаа напишано .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom