Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ти дојде дома писмо за ден два и од пошта се зема со ливчето.
Ја имам друг проблем ми стаса друг производ т.е не е таков како што нарачав јас како да се жалам во алиекспрес за ова ?

Отвори dispute

@MackO И приложи слики од стигнатото со опис во што се разликува од понуденото.

Ќе ти дојде дома писмо за ден два и од пошта се зема со ливчето.
Ја имам друг проблем ми стаса друг производ т.е не е таков како што нарачав јас како да се жалам во алиекспрес за ова ?

Ми стигна уште дента кога го пишав постов.. Иначе контактирај ги, имаш на мај ордерот контакт, јас нарачав часовник и типката што работеше беше многу љубезна и ми одговараше на секое прашање...

Колку време треба парите кои се рефундирани од Paypal да се префрлат на сметката од картицата?

Од 21 минатиот месец порачав две пратки од AlliExpress едната е во Швајцарија SWITZERLAND, DIETZENBACH T, Send item abroad (EDI-received), а другите уште пишува PEK (Пекинг?
2014-07-31 02:04, PEK, 交航, 马其顿, MK
Transporting). За колку време би требало да пристигнат?
Не сум имал искуство со China Post Air Mail до сега.

1/3 едното деновиве, другото од Прага до петок би требало да дојде а она третото немам појма до каде е. :DScreenshot_2.jpg

Имал некој вакво слично искуство како моето? Веќе 3 месеца го чекам производот, изгледа со брод е пуштено.

tracking.jpg

Имал некој вакво слично искуство како моето? Веќе 3 месеца го чекам производот, изгледа со брод е пуштено.

Прегледај го приврзокот 99492
Во Грција крајна дестинација или преку Солунското Пристаниште треба да стигне? Иначе на тие Филипинските им праат милион контроли поради фаќање мигранти. Во случај ако е со брод. :)

Прегледај го приврзокот 99492
Побарај си навремено да ти ги вратат парите, не верувам јужниот сосед да ја продолжи пратката до МАКЕДОНИЈА (кај нас), ќе стои на нивниот аеродром кој е со наше име.

Доколку таму ти е крајната дестинација, не го земај погоре напишаното во обзир :)

Во Грција крајна дестинација или преку Солунското Пристаниште треба да стигне? Иначе на тие Филипинските им праат милион контроли поради фаќање мигранти. Во случај ако е со брод. :)
Крајна дестинација треба да е Македонија, незнам само зошто таму ја пишува Грција.

Крајна дестинација треба да е Македонија, незнам само зошто таму ја пишува Грција.
А дали пишуваше FYRM на пратката? Да знаеш дека ако пишувало РЕПУБЛИК ОФ МАЦЕДОНИА дека дека има можност од 100% да ја вратат назад.

ujada9u4.jpg

Дaли сo брoјoт oд oвaa кaртичкa Визa Електрoн o НЛБ Тутунскa мoже дa пoрaчувaм прoизвoди oд aлиекспрес

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ujada9u4.jpg

Дaли сo брoјoт oд oвaa кaртичкa Визa Електрoн o НЛБ Тутунскa мoже дa пoрaчувaм прoизвoди oд aлиекспрес

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Можи ако е лично твоја и не си ја украдил од негде :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom