Ќе ти дојде дома писмо за ден два и од пошта се зема со ливчето.
Ја имам друг проблем ми стаса друг производ т.е не е таков како што нарачав јас како да се жалам во алиекспрес за ова ?
Отвори dispute
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја имам друг проблем ми стаса друг производ т.е не е таков како што нарачав јас како да се жалам во алиекспрес за ова ?
Неколку денаКолку време треба парите кои се рефундирани од Paypal да се префрлат на сметката од картицата?
Во Грција крајна дестинација или преку Солунското Пристаниште треба да стигне? Иначе на тие Филипинските им праат милион контроли поради фаќање мигранти. Во случај ако е со брод.Имал некој вакво слично искуство како моето? Веќе 3 месеца го чекам производот, изгледа со брод е пуштено.
Прегледај го приврзокот 99492
Побарај си навремено да ти ги вратат парите, не верувам јужниот сосед да ја продолжи пратката до МАКЕДОНИЈА (кај нас), ќе стои на нивниот аеродром кој е со наше име.Имал некој вакво слично искуство како моето? Веќе 3 месеца го чекам производот, изгледа со брод е пуштено.
Прегледај го приврзокот 99492
Крајна дестинација треба да е Македонија, незнам само зошто таму ја пишува Грција.Во Грција крајна дестинација или преку Солунското Пристаниште треба да стигне? Иначе на тие Филипинските им праат милион контроли поради фаќање мигранти. Во случај ако е со брод.![]()
А дали пишуваше FYRM на пратката? Да знаеш дека ако пишувало РЕПУБЛИК ОФ МАЦЕДОНИА дека дека има можност од 100% да ја вратат назад.Крајна дестинација треба да е Македонија, незнам само зошто таму ја пишува Грција.
Незнам како и што е адресирано.А дали пишуваше FYRM на пратката? Да знаеш дека ако пишувало РЕПУБЛИК ОФ МАЦЕДОНИА дека дека има можност од 100% да ја вратат назад.
Можи ако е лично твоја и не си ја украдил од негде![]()
Дaли сo брoјoт oд oвaa кaртичкa Визa Електрoн o НЛБ Тутунскa мoже дa пoрaчувaм прoизвoди oд aлиекспрес
Sent from my LG-D802 using Tapatalk