Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јупиии конечно после два месеци од нарачката и цел месец без никаков апдејт на тракингот патиките стигнале во земјава. Конечно!
Од ebay ти беа нарачани? Јас чекам од 2ри дек. патики уште абер немаат, дури како мине времево губам надеж за дали и воопшто ќе стасаат.
јупиии конечно после два месеци од нарачката и цел месец без никаков апдејт на тракингот патиките стигнале во земјава. Конечно!
Кога ќе ги земеш или ако веќе ти се земени да пишиш дали ти наплатија ддв/царина.
Патиките ми се во пошта, треба да одам да си ги подигнам, кога би требало да платам царина нели би требало истите да бидат запленети на царина? или грешам?
Во понеделник ќе одам да си ги подигнам па ќе пишам како сум поминала со ддв-то/царината.
Како ти пишит последно Send item to domestic location ? Ако ти е ова немаш никакви давачки , ама ако има Sent to customs .. е тогаш би требало да се кај цариниците .
имам нарачано една маска за телфон од dx.com у номври на 11 или 12 и уште нема стигнато, има некој искуство со купување од странава или да си го отпишам?
Провери си го тракингот.......
па нема тракинг тоа е проблемот
Како може да нема... Логирај се на "DX" Потоа во "My account" па "My Orders" и под "Order number" кликни на бројот (кај мене е 18 цифрен) Потоа влези во "Shipments" и тука би требало да има "Tracking Number" ??????????