Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Отворив Case на eBay парите ми ги вратија на PayPal е сеа таму пишува дека се пратени на картичка проверувам на картичка немам пари, и сакам да знам што ако нарачкава стаса? Да не ја подигнувам ?

Отворив Case на eBay парите ми ги вратија на PayPal е сеа таму пишува дека се пратени на картичка проверувам на картичка немам пари, и сакам да знам што ако нарачкава стаса? Да не ја подигнувам ?

Ако ти стигне, со среќа да ја користиш. Парите на картичка треба да стигнат ама како и секое повлекување од PayPal има задоцнување од неколку дена. Се има случено и една недела да се чека за да легнат на картичката.

Ако ти стигне, со среќа да ја користиш. Парите на картичка треба да стигнат ама како и секое повлекување од PayPal има задоцнување од неколку дена. Се има случено и една недела да се чека за да легнат на картичката.

Само незнаев дека париве треба да ги чекам 1 недела за на картичка да ми бидат пак.
Таму пишува на Free Shipping дека ќе стаса од 10 до 22 дена а од ко ја направив поминаја 10тина дена значи ако ми стаса да си ја подигнам .. ?

Мене ми ги вратија парите исто со кејс ама ми стигна производот покасно. Сега ги контактирав за да им ги вратам парите назад.

Мене ми ги вратија парите исто со кејс ама ми стигна производот покасно. Сега ги контактирав за да им ги вратам парите назад.

Ако нема бројче за следење како ќе најдат дека прозиводот е стасан и ако не му платам пак ?

Ако нема бројче за следење како ќе најдат дека прозиводот е стасан и ако не му платам пак ?

Никако, само размисли како на твоите деца ќе им објасниш зошто во Македонија нема да функционираат геолемите сервиси.

Никако, само размисли како на твоите деца ќе им објасниш зошто во Македонија нема да функционираат геолемите сервиси.
Само прашав а не реков дека нема да платам пошто нарачкава ми е прва и ми е без тракинг бројче.

Незнам зошто сакаш да не им платиш. Јас минатата недела им побарав рефунд затоа што навистина пратката не ми беше пристигната, ми ги вратија парите им се заблагодарив и им кажав доколку пристигне ќе ги контактирам за да им ги вратам назад. Нема потреба од гранката која береш, сам да си ја сечеш...

Сепак ако пристигни ќе му платам пак назад само ме интересирате како ги контактирате ? Преку ова Contact member??

Уште едно прашање. Бидејќи предходниот часовник што го нарачав веројатно залетал некаде во македонската царина (читај: го посвоиле), би сакал да прашам какви се искуствата со Hong Kong Post Registered Airmail?

Колкави се шансите пратката повторно да не пристигне?

Како ги следите нарачаните работи до кај се стигнати?

Како ги следите нарачаните работи до кај се стигнати?

Зависи со каква пошта е пратен. Побарај на Google: [име на пошта] tracking

Пример: USPS tracking, Hong Kong Post tracking итн. Кликаш на првото и каде што ќе се побара, ќе го напишеш tracking id-то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom